Fiets 10 inch: voor jongens en meisjes

Het is voor iedereen belangrijk om al vroeg te leren fietsen. De beste beheersing van een Lees door

rijwiel maakt het leven immers een stuk gemakkelijker. Daarom is het slim om voor de kleinste jongens en meisjes zodra dit kan een fiets 10 inch aan te schaffen. Dit kan al als zij rond een jaar oud zijn. Ze kunnen dan direct beginnen met leren fietsen. Dit is bovendien een hele leuke activiteit die samen met papa en mama kan worden gedaan.

Het leuk bij deze klein 10 inch fiets is ook nog eens dat het onderscheid tussen jongens en meisjes niet perse gemaakt hoeft te worden. Al kan er bijvoorbeeld door de kleur al wel het één en ander mee gedaan worden. Zo kunt u dus al op jonge leeftijd een uitstraling van een echte stoere jongen of een lieve meid meegeven. Dit is ook heel erg leuk.

10 inch fietsen: Met veel korting te krijgen

Omdat de kinderen nog zo jong zijn en er nog vele fietsen zullen volgen is het een fijne wetenschap dat de fiets 10 inch ook tegen een aantrekkelijke prijs gekocht kan worden. Hoewel ze al niet duur hoeven te zijn kan er namelijk ook nog flink wat van de prijs af naast een aantal andere voordelen. Denk aan:

  • Geen montagekosten bij aflevering
  • Geen verzendkosten bij bezorging
  • Regelmatig korting op de aanschafprijs te krijgen
  • Zo nu en dan extra korting bij bundelaankoop

Wanneer het gaat over korting op de 10 inch fiets, dan is dat natuurlijk vooral toe te schrijven aan de korting op het aankoopbedrag en korting dankzij een aankoop in bundel. Dit betekent namelijk dat de prijs nog lager wordt dan de prijs die vermeld staat. De prijs zal in ieder geval niet hoger worden. Dit komt doordat er geen verborgen kosten zoals die voor het verzenden of monteren bij zullen komen.

Fietsen als hobby

Het leuke van jong leren fietsen kan natuurlijk ook zijn dat er een echte hobby uit kan voortkomen. Dit komt dan in sommige gevallen ook echter doordat er op jonge leeftijd zoveel plezier aan is beleefd. Leer daarom al jong het kind om te gaan met het rijwiel. Bijvoorbeeld met behulp van een duwstang. Modellen die dit standaard erop gemonteerd hebben zijn dan ook zeer populair onder de fietsjes voor de allerkleinsten. Dit is namelijk een gemakkelijke manier om uw zoon of dochter te ondersteunen bij de eerste rondjes door de straat of door de wijk. Al snel zal het kind meer zelfstandig leren fietsen en uiteindelijk kan dit het ideale tijdverdrijf zijn.

Sorteren

8 producten

Filteren
  1. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
    =
    morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

8 producten

Filteren