Sorteren op:

Altec BMX 20 inch: gratis verzending!

Wanneer een kind nog heel jong is, dan is fietsen meer iets voor het plezier dan Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een noodzaak. Uw zoon gebruikt zijn Altec BMX 20 inch dan ook niet om zichzelf te vervoeren, maar gewoon om lekker met zijn vriendjes buiten te spelen. Daarom is een model dat net even iets stoerder is dan een gewone fiets natuurlijk ook extra aantrekkelijk. De BMX-modellen van Altec voldoen exact aan dit beeld. Ze hebben alles wat een echte stoere jongensfiets moet hebben.

De fiets is dan ook ontdaan van voor jonge jongens overbodige accessoires zoals een voordrager of een achterdrager. Daarentegen zijn juist andere extra’s toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan voetsteunen voor en achter en een stuur dat 360 graden draait. Daarmee kan er pas echt gefietst worden zoals de jongste jongens dat graag doen.

BMX-fietsen 20 inch van Altec: te verkrijgen in verschillende kleuren

Een leuk voordeel van BMX-fietsen 20 inch van Altec is dat ze tot op zekere hoogte ook te personaliseren zijn. Het is natuurlijk leuk als de fiets van uw kind net even afwijkt van de andere BMX-fietsen die er zijn. Daarom zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden in het kiezen van de kleur. De fietsen zijn er in de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Oranje
  • Wit met duidelijke blauwe details
  • Wit met subtiele blauwe details

Het is ook belangrijk om te weten dat naast de uiterlijke aandacht voor het ontwerp ook is nagedacht over de stevigheid en de veiligheid van de Altec BMX-fiets 20 inch. Zo is het frame bijvoorbeeld van staal. Daarmee kan dus wel een kleine valpartij of een botsing tijdens het crossen overleefd worden. Andere kenmerken zijn bijvoorbeeld de handremmen en de aluminium velgen. Bovendien zitten er reflectoren op de banden waardoor duidelijk zichtbaar is wie op welke plek rijdt. Dat maakt het op de BMX-baan bijvoorbeeld net iets veiliger.

> Bekijk ook eens de Umit BMX: korting tot 40%

Leren rijden als een BMX-er

Rijden op BMX-fietsen van Altec betekent natuurlijk ook dat er trucjes gedaan moeten worden. Dit is immers iets wat echt bij de BMX-sport hoort. Het is goed voor te stellen dat u dit niet direct ziet zitten voor uw jonge kinderen. Toch kan zoiets als een kleine sprong maken niet direct kwaad. Gewoon door wat snelheid te maken, achterover te leunen en op te trekken is er al veel te bereiken. Dit is natuurlijk ook spannend voor uw zoon. U doet er overigens wel goed aan om een helm en eventueel wat valbescherming bij uw kind aan te trekken. Daarmee kunnen eventuele blessures minder kans krijgen. Veiligheid moet immers altijd voorop blijven staan.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Altec Image fiets!