Sorteren op:

Crossfietsen Altex: 10 tot 40% korting

De crossfiets Altex is een 20 inch BMX fiets van goede kwaliteit met een stoer uiterlijk. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
De fiets heeft dikke banden en een extra dik frame. Daarnaast kun je makkelijk bij de ketting en kan het stuur volledig ronddraaien. Bij het voor- en achterwiel zitten vaste pedalen waar je op kunt staan om stunts uit te voeren. De fiets is hoofdzakelijk wit of grijs met een secundaire kleur, welke je terug ziet komen in de trappers, het stuur en op het frame. Doordat het zadel en het stuur verstelbaar zijn gaat de fiets lang mee. Er zitten handremmen op voor zowel de voor- als de achterkant. Alles bij elkaar maakt dat deze fiets een ideale BMX fiets is om flink mee te stunten. Doordat je overal goed bij kunt, is de fiets ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Altex crossfiets: snelle verzending

Op de meeste fietsen in ons assortiment zijn hoge kortingen van toepassing. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bepaalde accessoires te kopen voor een lagere prijs en betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Hieronder staan alle voordelen van uw online bestelling op een rij:

  • Op het hele assortiment gratis verzending
  • Voor de middag bestellen = volgende werkdag in huis
  • Veel betaalmogelijkheden (inclusief achteraf betalen)
  • Makkelijk afsluiten van een diefstalverzekering

Tijdens het afrekenen krijg je de mogelijkheid om voordelig een diefstalverzekering af te sluiten. Dit doe je door simpelweg de bijbehoren checkbox aan te vinken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de fiets pas na levering te betalen, zo ben je er zeker van dat je alleen betaald voor iets wat je ook echt in huis hebt.

> Bestel ook een extra fietsslot: Vandaag besteld = morgen in huis!

Veiligheid voorop

Omdat kinderen over het algemeen iets risicovoller omgaan met een BMX fiets is het verstandig enkele maatregelen te nemen, zoals het aanschaffen van een goede fietshelm. Daarnaast kun je ook beschermers voor schenen of polsen aan doen. Zorg dat je kind de fietsregels goed beheerst en dat deze geen stunts doet op een weg waar veel auto’s rijden. Kinderen pakken fietsen met de crossfiets Altex snel op en kunnen binnen afzienbare tijd verschillende stunts, zoals achterop te houders staan. Het zadel van de fiets is een sportzadel welke speciaal gemaakt is voor hobbelig terrein. Omdat de hele fiets van staal gemaakt is, is het verstandig deze met siliconenspray in te spuiten, zodat deze lang mee gaat. Sluit je een fietsverzekering af, dan is het belangrijk om te weten dat de meeste verzekeraars als eis hebben dat je de fiets op slot zet met een goedgekeurd fietsslot. Omdat je de meeste BMX fietsen standaard geen slot hebben, is het extra belangrijk een fietsslot te bestellen. Koop je meteen een kabelslot bij deze fiets dan krijg je een korting over het gehele bedrag van nog eens 10%, al loopt deze actie niet altijd.

> Verzending = gratis: Bekijk nu het assortiment herenfietsen!