Sorteren op:

Altec damesfiets 28 inch: Gratis verzending

Voor grote meiden en volwassen vrouwen is een Altec damesfiets 28 inch een perfecte fiets. De Lees door

Van laag naar hoog sorteren

66 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

66 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
fiets is ontzettend comfortabel en voor elk fietsdoel hebben we een fiets. Fiets met de Altec damesfiets in 28 inch elke dag naar je werk, school of doe er je boodschappen mee. Een 28 inch Altec damesfiets is jouw perfecte maatje voor alle fietstochten.

Damesfietsen 28 inch van Altec: belangrijke kenmerken

Damesfietsen 28 inch van Altec zijn vooral in trek vanwege een aantal belangrijke kenmerken. De fiets staat erom bekend om comfortabel en veilig te fietsen. Ook leveren we de Altec 28 inch damesfiets zo compleet mogelijk bij je af. Alles zit erop en eraan. Alle Altec 28 inch damesfietsen worden met de volgende dingen geleverd:

  • Een stevig frame van staal
  • Wielen met velgen van dubbelwandig aluminium
  • Handrem en een terugtraprem
  • Bagagedrager en in sommige gevallen een voordrager
  • Ledverlichting op de voorzijde en achterzijde

De Altec damesfietsen in 28 inch zijn voor deze eigenschappen perfect voor in een drukke stad, maar ook lange fietstochten leg je er met gemak op af. Een Altec fiets is 

> Bestel nu een meidenfiets: Kortingen tot wel 40%!

Veilig de weg op: remmen afstemmen

Alle eigenschappen en accessoires van de Altec damesfiets in 28 inch maken de fiets veilig. Maar het is ook heel belangrijk om de remmen van de Altec 28 inch damesfiets af te stellen. Maar hoe doe je dit zelf? Wij zetten de stappen op een rijtje voor je:

  1. Knijp de rem volledig in en laat langzaam los. Trek de kabel gelijktijdig een beetje mee
  2. Draai de remmen aan. Zorg dat de remmen niet te los staan. Je moet kunnen remmen zonder de rem volledig in te moeten knijpen
  3. Test je remmen met enige regelmaat om altijd veilig de weg op te gaan

> Fietsslot kopen: Bezorging = gratis op het gehele assortiment!

Vanaf welke lengte is een 28 inch damesfiets geschikt?

Vanaf 145 cm kun je al prima op een 28 inch fiets fietsen. Gemiddeld genomen ben je rond de 145 cm rond je 12e levensjaar. Het voordeel aan de 28 inch fietsen is dat je de hoogte van het zadel en het stuur makkelijk hoger kunt zetten.

Zitten er op de damesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Niet alle modellen damesfietsen hebben een versnelling, maar wel de meeste! Zo kun je kiezen uit 3, 6, 7, 8 of 21 versnellingen.

Kun je de damesfietsen ook met voorrekje aanschaffen?

Dat kan. Afhankelijk van het model zit er wel of niet een voorrekje op. Daarnaast is het bij sommige modellen ook optioneel. Vink in het filtermenu aan wat jouw wensen zijn en zo kom je weer een stap dichter bij jouw droomfiets.