Sorteren op:

Altec Dutch 28 inch: gratis thuisbezorgd in 24u!

In theorie kan het zo zijn dat u voor uw dochter na haar twaalfde geen fiets Lees door

Van laag naar hoog sorteren

14 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

14 producten in totaal

Filteren
per pagina
meer hoeft te kopen. Als ze een volgens de gebruikelijke normen groeit, dan is ze rond deze leeftijd klaar om op de Altec Dutch 28 inch te rijden. Dit is namelijk het model voor volwassen dames van deze fiets. Met een beetje zuinig gebruik gaat hij vele jaren mee.

De Dutch van Altec is dan ook gebouwd op duurzaamheid. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de materialen die ervoor worden gebruikt en de manier waarop de verschillende onderdelen met elkaar in verbinding staan. Daardoor is de fiets, veilig, stevig, maar vooral ook zeer sterk. Een aantal kenmerken waarin dit duidelijk tot uiting komt zijn bijvoorbeeld:

  • Het frame dat van staal is
  • De velgen die van dubbelwandig aluminium zijn
  • De dubbele pootstandaard
  • De aanwezigheid van zowel een handrem als een terugtraprem

Transportfietsen Dutch 28 inch van Altec: voordelig aan te schaffen

Het grote voordeel is dat de transportfietsen Dutch 28 inch van ALtec lang meegaan. Wanneer u dit in verhouding tot de aanschafprijs zet geldt dit zelfs al helemaal. De fiets is namelijk niet zo heel erg duur. U koopt hem namelijk vrijwel altijd met korting. Koopt u er accessoires bij, dan komt er ook een bundelkorting bij. Daarmee is nog altijd niet al het voordeel genoemd.

U betaalt namelijk ook geen kosten voor de verzending. De bezorging wordt namelijk gratis verzorgd. Hiervoor hoeft u geen grote bestellingen te doen. Dit geldt ook al als u één Altec Dutch 28 inch bestelt. Ook voor het monteren betaalt u niets. Bovendien doet u het laatste stukje van de montage helemaal zelf, dit kost u sowieso niets

> Bekijk ook eens de Altec Speeds fiets: Vandaag voor 13u besteld, morgen in huis!

Het monteren van de fiets

Het grote voordeel van de fietsen zoals de Altec 28 inch Dutch is dat u ze zelf kunt monteren. Tenminste, alleen de laatste delen. Hiervoor hoeft u geen technicus te zijn. U kunt dit ook zelf aan de hand van een bouwtekening. Die wordt bijgeleverd, maar deze is ook op de website terug te vinden. Met eens steeksleutel en een inbussleutel als gereedschap kunt u dit namelijk geheel zelf.

Het monteren doet u in de eerste plaats met de grote onderdelen. U zet bijvoorbeeld het zadel erop. Daarnaast zet u het stuur vast en steekt u het voorspatbord en het voorwiel in de voorvork. In een bijgeleverde doos vindt u enkele kleine onderdelen. Dit zijn bijvoorbeeld de trappers, maar hierin zit ook de bel. Deze kunt u allemaal nog even aandraaien en vastzetten.

> Toch een andere fiets kopen? Misschien is de Umit Albatros fiets iets voor u!