Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?
Deze week: Gratis fietsslot t.w.v. 19,99 euro bij een nieuwe fiets! (m.u.v. loopfietsen)

Altec Dutch kopen: tot 40% korting

Altec Dutch is een eigentijdse klassieker met een design en ontwerp in de vorm van een authentieke transportfiets. Deze fiets is zeer populair bij  zowel kinderen als volwassenen.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

De Altec Dutch is beschikbaar in verschillende maten. Kies de maat die het beste bij uw lengte of de lengte van uw kind past. 

Altec Dutch voor kinderen en volwassenen

Een Altec Dutch fiets is populair en vooral omdat er sprake is van het model van een transportfiets. Dit type fiets valt zowel bij kinderen als bij volwassenen uitstekend in de smaak en dat is natuurlijk niet voor niets.De Altec Dutch is namelijk zowel qua design fantastisch om te zien als praktisch en comfortabel in gebruik. Er is haast geen completere fiets voor te stellen dan een Altec Dutch fiets. Daarbij komt ook nog dat er meerdere uitvoeringen op de markt zijn. U kunt bijvoorbeeld voor extra gemak kiezen door een Altec Dutch aan te schaffen die van drie versnellingen is voorzien. Dat fietst nog eens extra gemakkelijk bij tegenwind.

> De Altec Dutch fiets ook meenemen op vakantie? Dan heeft u ook een fietsendrager nodig!

Keuze uit verschillende kleuren

U kunt met een bepaalde kleur rekening houden als u een Altec Dutch wenst aan te schaffen. Koopt u de fiets voor uw dochter? In de leeftijdsklasse 8 tot 14 jaar is de Altec Dutch fiets beschikbaar met wielmaat 24 inch waar kinderen tot 12 jaar op kunnen fietsen. Wielmaat 26 inch is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar om uit te kiezen en u kunt natuurlijk samen met uw dochter kijken welke kleur het wordt. Koopt u de Altec Dutch fiets voor uzelf? Dan kunt u uiteraard ook op uw gemak de mogelijkheden vergelijken en met uw eigen favoriete kleur rekening houden. De prijzen voor de Altec Dutch fietsen zijn uitermate betaalbaar en u kunt bovendien in uw achterhoofd houden dat een Altec Dutch over een perfecte kwaliteit beschikt en jarenlang meegaat. Extra kosten voor verzending zijn er niet, want wij leveren de bestelling met gratis verzending.

> Ook een fiets voor uw kind kopen? Bekijk dan eens de Popal Cooper fietsen.