Altec Dutch: Gratis thuisbezorgd in 24u!

Kan een praktische fiets ook mooi zijn? Kan een praktische fiets ook licht zijn?? Kan een Lees door

Set Ascending Direction

36 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

36 producten in totaal

Page
Filter
per page
praktische fiets ook hip zijn??? Deze vragen hoef je je niet meer te stellen, de Altech Dutch fiets beantwoordt aan al deze vraagstukken! Deze lijn van Altec heeft een mooi design, dat hip is voor in de stad en toch alle nodige elementen bezit om ook praktisch te zijn.

Altec Dutch: Kwaliteit met tot 40% korting

De Altec Dutch lijn biedt fietsen voor dames, jongens en meisjes. Een degelijke fiets, met een leuke Hollandse look. De Altec Dutch fiets is vervaardigd uit dubbelwandig aluminium, wat zorgt voor een lichte fiets qua gewicht maar toch een stevige bouw van frame. Ons assortiment Altech Dutch fietsen zijn aan te kopen met een korting tot wel 40% ten opzichte van andere aanbieders. Bovendien kun je deze fiets gratis thuis laten leveren en pas betalen na ontvangst. Onze klantendienst gaat er prat op dat wanneer je op weekdagen je fiets bestelt voor 13 uur, je de volgende dag al je nieuwe fiets geleverd krijgt. Zo kun je meteen op pad met je nieuwe Altec Dutch fiets!

De voordelen van een Altec Dutch

Naast het mooie design en de stevige bouw bied de Altec Dutch ook een handige fiets. Met twee bagagedragers is dit de ultieme fiets voor in de stad. Er zijn zowel handremmen als een terugtrap functie en elke Altec Dutch is uitgerust met een standaard ringslot aan het achterwiel. Er zijn kwalitatieve versnellingen van het met Shimano Nexus en een gesloten kettingkast voor het beschermen van zowel je kledij als je ketting. De Altec Dutch fietsenreeks biedt kwaliteit voor een scherpe prijs, en dankzij onze snelle levering kun je meteen van je nieuwe Altec Dutch fiets genieten!

> Bekijk ook onze spirit fietsen: verzending = gratis op het gehele assortiment!

De mogelijkheden van twee bagagedragers

  • Dankzij meerdere bagagedragers kun je tot 35 kilogram extra goederen vervoeren op je fiets.
  • Met twee bagagedragers kan je achteraan een kinderstoeltje installeren en vooraan je boodschappen of tassen kwijt op je fiets.
  • Wie in de stad woont en moeilijk de wagen kan parkeren doet best zijn 1 boodschappen met de fiets. Installeer een bak op je voorste bagagedrager en hang fietstassen over de achterste.
  • Dankzij meerdere bagagedragers heeft je fiets ook een ruime mogelijkheid om verschillende fietssloten aan vast te hangen. Hang een fietsslot steeds over zowel je frame als je wielen voor een optimale bescherming.

> Ook een damesfiets kopen? Profiteer van kortingen tot 40%!