Altec BMX fiets: gratis thuisbezorgd in 24u!

De BMX-sport is populairder dan ooit. Was vroeger de droom van veel jongens en meisjes om Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ooit wielrenner te worden, dan is dat nu wel om BMX’er te worden. Een goede BMX-fiets van Altec is daarvoor een goede eerste stap. De modellen zijn allemaal ontworpen om de obstakels aan te kunnen en ook nog eens goed te kunnen wenden en keren. Daardoor blijft ook de veiligheid goed gegarandeerd op de Altec BMX-fiets. Zo kan zelfs de jongste jeugd al kennismaken met de ze stoere sport.

De BMX-fietsen van Altec zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld de maat 20 inch. Dit betekent dat kinderen in de leeftijd van zes tot en met acht jaar er perfect op passen. Belangrijk daarbij is ook dat de zadelpen wat langer is en daardoor nog beter in hoogte versteld kan worden.

BMX-fietsen van Altec: de juiste maat kiezen

BMX-fietsen van Altec wijken in ontwerp wel enigszins af van andere fietsen. Daardoor kan het lastig zijn om de juiste fiets voor uw kind te kiezen. Daarom is het goed om te weten dat aan de hand van een tabel met de framematen goed gezien kan worden welk kind op welke maat fiets past. Daarbij wordt een vergelijking gemaakt met de volgende zaken:

  • Lengte van uw kind
  • Leeftijd van uw kind
  • Kledingmaat van uw kind

Deze volgorde is ook niet zomaar gekozen. Het gaat er natuurlijk in de eerste plaats om dat de fiets in juiste verhouding staat tot de lengte van uw kind. Als uw kind vijf jaar oud is, maar al flink gegroeid is, dan is een Altec BMX-fiets van 20 inch misschien al wel het juiste model. Het is dus verstandig om eerst naar de lichaamslengte van uw kind te kijken. De leeftijd en de kledingmaat zijn daarbij handige hulpmiddelen, zo weet u beter te onderscheiden of het klopt wat u kiest.

> Bekijk ook de Altec BMX 20 inch: gratis verzending!

Fietsen in de bebouwde kom

Fietsen in drukke steden kan een stuk lastiger zijn dan fietsen door landelijk gebied. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het drukke verkeer. Het is dan ook belangrijk om daar waar fietspaden liggen hier ook gebruik van te maken. Zoals ook de bebording en stoplichten opvolgen van groot belang is. Naast de fiets is het belangrijk dat u de daarvoor aangewezen plekken gebruikt om uw fiets achter te laten. Denk bijvoorbeeld aan een fietsenstalling. Niet alleen staan de rijtuigen zo minder in de weg, ook is de kans op diefstal een flink stuk kleiner als de Altec fiets beschermd onder toezicht staat. Zo voorkomt u op de fiets ongelukken en naast de fiets ongemakken.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Umit BMX fietsen!