Altec Carisma fiets: korting tot 40%

Wanneer u aan een fiets denkt, dan denkt u misschien aan leuke toertochten met het gezin Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
in de vakantie. Toch is een fiets voor veel mensen in de eerste plaats een praktisch vervoermiddel. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop u boodschappen doet. Of aan de manier waarop u naar de sportclub gaat. De Altec Carisma fiets is dan ook ontworpen om dit soort zaken te kunnen doen. Het is een echte stadsfiets.

De fiets is bovendien in twee varianten ontworpen. Er is zowel een herenvariant met hoge opstap als een damesvariant met lage opstap. Dat betekent dat zowel de huisman als de huisvrouw voordeel kan hebben van de kwaliteit van de fiets. Hij is immers stevig gebouwd, voorzien van alle veiligheidseisen en ontworpen voor praktisch gemak. Zo kan elk klusje in de stad worden gedaan op de Altec Carisma.

Fietsen Carisma van Altec: verzekeren kan direct bij bestelling

Wanneer u een nieuwe fiets voor uw werkzaamheden in de stad bestelt, dan is het belangrijk om te overwegen of u deze ook wilt laten verzekeren. Een nieuwe fiets is immers altijd een geliefd doelwit van kwaadwillenden. De Klikzeker verzekering die direct bij bestelling is af te sluiten biedt onder andere:

  • Verzekering tegen diefstal door roof of inbraak
  • Verzekering tegen schade door vandalisme
  • Verzekering tegen schade door een ongeluk
  • Verzekering tegen schade door verkeerd gebruik

U kunt natuurlijk altijd geconfronteerd worden met een geval van diefstal of vandalisme. Zeker wanneer u een mooie, gloednieuwe stadsfiets zoals de Carisma fiets van Altec heeft. Daarom is de Klikzeker verzekering zeker in het eerste jaar een goed idee. Alle kosten wanneer u iets overkomt worden dan gedekt. Dit betekent dus dat u eigenlijk geen enkele zorg meer hoeft te hebben en u de fiets gewoon altijd en overal kunt gebruiken.

> Bekijk ook onze Altec Omega fietsen en profiteer van gratis verzending!

Fietsen met de familie op vakantie

Hoewel de Altec Carisma in de eerste plaats een stadsfiets is, is hij ook ontworpen om lange afstanden mee af te leggen. Daardoor kunt u ook lekker op fietsvakantie met de hele familie. Er zijn immers weinig dingen meer ontspannend dan lekker in de zomermaanden door mooie landschappen trekken en genieten van alles wat er om u heen te zien is. U kunt dan dagelijks een leuk tochtje met zijn allen maken. Omdat de Carisma in zowel een mannen- als een damesvariant te krijgen is, kunt u allemaal dezelfde fiets pakken. Zo heeft u voordeel van gelijk materiaal. Dit maakt het wat makkelijker om allemaal hetzelfde parcours aan te kunnen zonder dat het te zwaar wordt voor één van de gezinsleden.