De Altec Classic fietsen: gratis verzending in 24 uur

De Altec Classic is een perfecte fiets voor kleinere afstanden en voor het vervoeren van spullen Lees door

Set Ascending Direction

5 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

5 producten in totaal

Filter
per page
zoals boodschappen, schooltassen of een sporttas. De Classic Altec fietsen zijn er in meerdere uitvoeringen en je kunt dus kiezen voor een fiets die perfect bij jou past. Je kunt kiezen voor mat zwart, zwart en oranje, zwart en roze of zwart en blauw. Deze opvallende kleuren zorgen ervoor dat jij je fiets altijd makkelijk terug kunt vinden tussen de andere fietsen op school. De damesfiets is erg populair door het mooie moderne design in combinatie met de stevigheid die de fiets te bieden heeft. Doordat de Altec Classic fiets niet alleen achter een drager heeft maar ook voor is er ruimte genoeg om spullen te vervoeren. Een ideale fiets voor een student of een scholier die vooral kleinere afstanden fiets.

Fiets Altec Classic voor studenten of scholieren

De mooie damesfiets is vooral geschikt voor studenten of scholieren. Dit komt doordat er zowel voor- als achter een fietsendrager aanwezig is, kun je meer dan genoeg spullen meenemen. Scholieren nemen veel boeken mee naar school en studenten hebben ook genoeg cursusmateriaal wat heen en weer gesleept moet worden. De fiets heeft geen versnellingen en is daarom niet erg geschikt voor lange afstanden maar dat leggen studenten en scholieren niet vaak af. Natuurlijk is de fiets zowel voor- als achter verzekerd van goede verlichting zodat je ook goed zichtbaar bent in de late uurtjes. Op de fiets is een ringslot aanwezig wat er handig is wanneer de fiets een poosje bij school of universiteit moet staan. Door het verstelbare zadel kun je de fiets een hele lange tijd gebruiken.

> Binnen 24 uur verzonden: De Altec Coranna fiets!

Jouw fiets goed verzekeren is erg belangrijk

Voor veel mensen is een fiets een dagelijks vervoersmiddel en daarom erg belangrijk. Net zoals bij een auto is het daarom handig om jouw vervoersmiddel te verzekeren. Want als je fiets gesloten wordt dan ben je ver van huis. Een fietsverzekering verzekert je tegen diefstal en schade door poging tot diefstal. Het scheelt een hoop als je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Een verzekering zal ervoor zorgen dat bij geval van diefstal een nieuwe fiets geregeld wordt. Maar voorkomen is beter dan genezen dus het is aan te raden om de fiets altijd goed op slot te zetten en niet onbeheerd achter te laten wanneer de fiets niet op slot staat.

> De Altec fiets: Korting tot wel 40%!