De Altec Coranna fietsen: Gratis bezorgd binnen 24 uur

Een prachtige fiets voor een prinsesje is de Coranna Altec fiets. Deze wit met roze fiets Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is echt een fiets voor ieder meisje dat gek is op roze. Het kinderfietsje is te krijgen in 12 inch of 14 inch. Een 12 inch fiets Altec Coranna is geschikt voor meiden van 2 tot 4 jaar en een 14 inch fiets is geschikt voor meiden van 3 tot 5 jaar. De fiets is uitgerust met een prachtig mandje waardoor jouw prinsesje ook nog eens een mooie pop of ander speelgoedstuk mee kan nemen op de fiets. Maar de pop kan ook een plekje krijgen op het zitje wat achterop gemonteerd kan worden. Het zitje is een perfecte manier om een prinsesje haar pop mee te kunnen laten nemen. De fiets wordt standaard geleverd met zijwieltjes zodat jouw dochter geen probleem heeft met fietsen en het op deze mooie prinsessenfiets kan leren.

Altec Coranna fiets, een ideaal cadeau

De fiets is natuurlijk een droom voor ieder meisje van 2 tot 5 jaar en is daarom een geschikt verjaardagscadeau. Een groot voordeel is dat de fiets gratis bezorgd kan worden en dat gebeurt ook nog eens binnen 24 uur, ideaal toch? Het cadeau is daarom altijd op tijd voor de verjaardag en kan als de maat toch niet goed is gratis terug gestuurd worden. De Altec Coranna fiets is echt een perfect cadeau en zal zeker in goede aarden vallen. Je kunt zelfs kiezen voor een volledig roze uitvoering maar de wit met roze uitvoering. Op het frame staan allemaal prinsessen afgebeeld die jouw dochter zeker zal herkennen. Het is een feestje om op te fietsen. De franjes aan de uiteinden van de handvatten maken het geheel helemaal af.

> Bekijk nu het assortiment Altec Dutch fietsen: Verzending = gratis!

Veiligheid staat voorop bij deze kinderfiets

Het is goed om te weten dat een fiets leuk is en in de smaak valt bij jouw dochter maar de veiligheid van een fiets is ook erg belangrijk. Als een fiets niet veilig is dan wil je jouw dochter en natuurlijk niet op laten rijden. Deze fiets is daarom uitgerust met zijwieltjes zodat jouw prinsesje niet zomaar omvalt en zich bezeert raakt. Daarnaast zijn er ook geen spaken aanwezig zodat de voeten van jouw dochter niet per ongeluk tussen de spaken terecht kunnen komen. Het stalen frame van de fiets is stevig en kan daarom tegen een stootje. De fiets heeft ook geen versnellingen dus kan jouw dochter op een rustige en veilige manier leren fietsen op een prachtige meisjesachtige fiets.

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Bekijk nu alle Altec fietsen!