Altec Cullinan E-bike: gratis verzending!

Voortaan lach je bij een flinke windhoos. Niets kunnen jou en je Altec Cullinan E-bike tegenhouden Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
om op tijd op je werk te verschijnen. Of op de kinderopvang om je kind af te zetten. Of naar je afspraak met een goede vriend. Je merkt het al: Altec Cullinan E-bikes zijn betrouwbare elektrische fietsen die je altijd van plek A naar B brengen. Kies hier jouw nieuwe Altec Cullinan en fiets voortaan altijd met een windje mee.

Vergroot je actieradius en kom weer overal met de Altec Cullinan E-bike. Naast zo’n 22 miljoen ongemotoriseerde fietsen, rijden er meer dan een half miljoen elektrische fietsen rond in Nederland. De Altec Cullinan E-bike vindt ook steeds meer zijn weg op de Nederlandse fietspaden. Lange afstanden en regelmatig gebruik? Voor de Altec Cullinan fiets is het een peulenschil. Ga de natuur in, gebruik de Altec Cullinan fiets voor woon- en werkverkeer of gebruik ‘m voor shopsessies. Deze lichtgewicht stadsfiets bregt je waar je moet zijn zonder te klagen.

Lichtgewicht Altec Cullinan E-bikes

De Altec Cullinan E-bike is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een handzame fiets. Lichtgewicht Altec Cullinan E-bikes zijn zelfs zo licht dat je ze zonder morren onder je arm zou kunnen meenemen. Ondanks het lichte gewicht, heeft de motor wél power. Geen orkaan is te sterk voor de lichtgewicht Altec Cullinan. En – je zult het niet denken – ook op deze lichte Altec Cullinan fiets zijn versnellingen erg handig. Versnellingen geven je op sommige momenten namelijk nog wat extra kracht om flink vaart te kunnen maken. Voortaan kom jij op tijd waar je ook naartoe moet.

Selecteer model Altec Cullinan E-bike

Bekijk onze collectie Altec Cullinan E-bikes en kies je favoriet. Selecteer jouw toekomstige droom op wielen op:

  • De kleur
    Ga je voor een zwarte Altec Cullinan fiets, of liever toch ijsblauw of zwart? Bekijk welke kleur het beste bij je past en maak een keuze.
  • De framehoogte:
    Wanneer je de juiste framehoogte wilt bepalen, ga je met je rug tegen de muur staan met je voeten 20 centimeter uit elkaar. De afstand van het kruis tot de grond in centimeters is de juiste framehoogte.

Gratis verzending Altec Cullinan E-bikes

De Altec Cullinan fiets is een fiets voor lange én korte afstanden. Al een route op het oog? Bestel dan vandaag nog de Altec Cullinan E-bike zodat jij deze rit met het grootste gemak fietst. De levertijd voor deze fiets is 5 werkdagen. Dit komt omdat wij de fiets al voor 95% monteren en deze meegaat met speciaal transport. Kosten worden hier overigens niet voor in rekening gebracht. What you see is what you get!