Altec Delta fiets: voor 13u besteld = morgen in huis!

Wanneer u veel fietst, dan heeft u uiteraard behoefte aan een fiets die van hoogwaardige kwaliteit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
is. Bij voorkeur een fiets die zowel voor de noodzakelijke klussen, als voor de pleziertochten gebruikt kan worden. Als u het helemaal goed wilt doen, dan kiest u voor een fiets die zowel voor de man als voor de vrouw geschikt is. De Altec Delta fiets is zo’n model. Deze is namelijk in zowel een heren- als een damesvariant verkrijgbaar.

Dit maakt het makkelijk om onderhoud te plegen wanneer u de fietsen veel gebruikt. Dit is immers voor beide fietsen nagenoeg gelijk. U maakt ze op gelijke wijze schoon en u kunt de onderdelen op dezelfde wijze nazien en opknappen of vervangen wanneer dit nodig is. Dit maakt het wel zo gemakkelijk voor u. Dit scheelt immers veel tijd en werk.

Fietsen Delta van Altec: extra service na bestelling

Hoewel de kwaliteit van de fietsen Delta van Altec al zeer hoog is, is het ook goed om te weten dat u van allerlei extra voordelen op het gebied van service kunt genieten. Dit kan een extra motivatie zijn om de fietsen te bestellen. Daardoor wordt het immers flink aantrekkelijker. Voorbeelden van deze service kunnen zijn:

  • Voor 13.00 bestellen betekent de volgende dag in huis
  • Kosten voor verzenden en monteren worden niet gerekend
  • Niet goed, geld terug
  • Na levering achteraf betalen is mogelijk

Al deze diensten zijn niet geheel onbelangrijk. Snelheid van levering is bijvoorbeeld belangrijk om gemotiveerd te blijven om te fietsen. Inzicht in de kosten maakt het aantrekkelijker om tot bestelling over te gaan. Bovendien is een oplossing voor problemen zoals niet goed, geld terug belangrijk voor fietsen zoals de Delta van Altec. U verwacht immers een bepaalde kwaliteitsstandaard dus de fiets moet daar ook aan voldoen.

> Profiteer van korting tot 40% op het gehele assortiment Altec Carisma fietsen!

Hoe hoog moeten uw zadel en stuur staan?

Een belangrijke vraag die gesteld wordt bij de aankoop van een nieuwe fiets is hoe u kunt bepalen op welke hoogte uw zadel en stuur moeten staan? Dit is immers niet alleen belangrijk voor uw comfort, maar ook voor de bestuurbaarheid van uw fiets. Wanneer u namelijk te hoog zit kunt u niet goed bij de grond. Zit u te laag, dan zal dit uw vermogen om kracht te zetten op de trappers in de weg zitten. Het is dus belangrijk dat u dit goed meet. U moet wel met uw voet bij de grond kunnen, maar u moet niet uw been hoeven buigen als u dat doet. Dit is een goede stelregel om u aan vast te houden.

> De Altec Omega fiets: gratis verzending op het gehele assortiment!