Altec Diamond e-bike: Profiteer van kortingen tot wel 40%

Steeds vaker kiezen mensen voor een elektrische fiets in plaats van een gewone fiets. Dit is Lees door

Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
ook niet gek, want je kunt met een elektrische fiets gemakkelijker lange afstanden fietsen. Hierdoor is een e-bike uitstekend geschikt om van en naar werk te rijden. Het voordeel is dat je niet in de file staat met een fiets. Een ander voordeel is dat je niet met het openbaar vervoer hoeft. Het openbaar vervoer is doorgaans erg druk in de spits, waardoor je deze drukte kunt ontlopen. Ook maakt een e-bike het mogelijk voor oudere mensen om langer te kunnen blijven fietsen. De hulp die wordt geboden door de fiets met elektrische motor, zorgt ervoor dat senioren maar een kleine inspanning hoeven te leveren om op de plaats van bestemming te komen. Dit maakt een elektrische fiets, waaronder de Altec Diamond e-bike, een perfecte fiets voor verschillende leeftijdscategorieën!

  • Uitstekend geschikt voor woon-werkverkeer
  • Senioren kunnen langer blijven fietsen

Altec Diamond e-bike: Voordelen van een aluminium frame

Fietsen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kan je keuze vallen op een stalen frame, maar ook op een aluminium frame. De elektrische Altec Diamond fietsen beschikken over een aluminium frame. Het voordeel van een aluminium frame is dat het materiaal lichter is dan staal. Je hoeft daardoor minder gewicht vooruit te fietsen, waardoor een fietsrit minder intensief is. Dit maakt het eenvoudiger om lange afstanden te fietsen. Een ander voordeel van een aluminium frame in tegenstelling tot een stalen frame, is dat een aluminium frame niet zal roesten als er lak beschadigd is. Hierdoor is aluminium een stuk duurzamer dan staal.

  • Aluminium is lichter dan staal
  • Aluminium roest niet in tegenstelling tot staal
  • Laag gewicht en hoge duurzaamheid

Daarnaast zijn ook de velgen van de Altec Diamond e-bike gemaakt van aluminium. Deze velgen zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium. Dit betekent dat ook de velgen erg sterk zijn, maar wel een licht gewicht hebben. Hierdoor is het geen probleem om een stoep op of af te rijden. Ook oneffenheden in de weg kunnen gemakkelijk worden getrotseerd.

> Fietsen online kopen? Nu tot wel 40% korting op het gehele assortiment!

Hoe moet ik de accu van een elektrische fiets opladen?

Het opladen van een accu van een elektrische fiets is erg simpel. In de meeste gevallen is de accu van een elektrische fiets uitneembaar. Je kunt hierdoor de accu uit de fiets halen en mee naar een stopcontact nemen. Dit kan bijvoorbeeld in je eigen huis, maar dit kan ook op je werk. Plug de bijgeleverd kabel in de accu en in het stopcontact en de accu wordt opgeladen. Een kind kan de was doen! Het kan ook zijn dat de accu van de elektrische fiets niet uitneembaar is. Dit betekent dat de fiets naast een stopcontact moet staan om de accu te kunnen opladen. Natuurlijk kan ook gebruik worden gemaakt van een verlengsnoer, waardoor de fiets verder van een stopcontact kan staan om de accu op te laden.

> Damesfietsen of kinderfiets kopen? Nu met gratis verzending.