De Altec Easy fiets: Verzending = gratis!

De Altec Easy fiets is een echte moederfiets en is daarom een verademing voor iedere moeder Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
of aanstaand moeder. De fiets is voorzien van een lage instap wat heel erg handig is in combinatie met kinderzitjes of andere toevoegingen aan de fiets. Doordat er is een lange instap in de Easy Altec zit kun je gemakkelijk instappen zonder problemen. Het stalen frame zorgt ervoor dat de fiets super stevig is en wel tegen een stootje kan. En een fiets van een moeder moet ook wel tegen een stootje kunnen natuurlijk. Het brede stuur zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt sturen ook als er een kinderzitje aan het stuur gemonteerd is. Op de Altec Easy vind je drie versnellingen zodat je ook wat langere afstanden gemakkelijk met de moederfiets kunt afleggen.

Easy Altec fietsen zelfstandig in elkaar zetten

Altec Easy fietsen worden niet geheel compleet geleverd maar moeten voor een deel nog in elkaar worden gezet. Het is handig dat je jezelf hier op voorbereid want je kunt dus niet meteen fietsen wanneer de fiets wordt bezorgd. Je moet namelijk het voorwiel, de trappers, en het stuur zelf monteren. Doordat je het voorwiel zelf moet monteren is het ook nodig dat je de versnellingen en de remmen kunt afstellen. Als je dit niet kunt, is het handig om hierbij hulp te vragen of dit uit te besteden aan een vakman. Je kunt vaak zonder problemen de fiets helemaal in elkaar laten zetten bij een fietsenmaker. Maar als de fiets eenmaal in elkaar gezet is, dan heb je jarenlang plezier van deze moederfiets.

> Bekijk ook eens de Altec Trend fietsen: Vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!

Een extra slot komt altijd van pas

Op de fiets zit natuurlijk een goed slot wat ervoor zorgt dat jouw fiets niet gestolen wordt. Maar een extra slot kan altijd van pas komen. Als je gezamenlijk met één van de kinderen op pad gaat dan kun je de fietsen gezamenlijk op slot zetten met behulp van een extra slot. Het is in dat geval niet nodig om los een slot te kopen voor alle kinderen maar ze kunnen gemakkelijk profiteren van het slot van jouw fiets. Zo wordt een moederfiets ineens een super handige gezinsfiets. Ook is het soms handig om jouw fiets vast te maken aan een paal of ander vast voorwerp. Hierdoor is de kans op diefstal nog kleiner en kun je oneindig genieten van het comfort van jouw Altec fiets.