Altec Image omafiets: gratis verzending!

De Altec Image fiets is een echte transportfiets. Wanneer kinderen wat ouder worden, dan moete ze Lees door

Set Ascending Direction

15 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

15 producten in totaal

Filter
per page
immers steeds meer op de fiets kunnen doen. Dit is onderdeel van de zelfstandigheid die ze ontwikkelen. De fiets van 24 inch is geschikt voor jeugd van ongeveer acht tot en met twaalf jaar oud. Wanneer uw kind een lichaamslengte van ongeveer 1.30 bereikt, dan is dit ideaal voor deze fiets. Het zadel is ook enigszins verstelbaar. Dit is bijvoorbeeld de kledingmaat 130 tot 142.

Dit is ook belangrijk omdat de fiets weliswaar op de groei moet worden gekocht, maar uw kind nog wel veilig moet kunnen voortbewegen door het verkeer. Het is daarom bijvoorbeeld belangrijk dat de grond geraakt kan worden wanneer de fiets stilstaat. Dit kan door het zadel op de juiste hoogte te stellen geen enkel probleem zijn. De ideale fietsmaat is te bepalen met behulp van de tabel op de website.

Ima Omafietsen van Altec: Aan alles gedacht

De Omafietsen Altec Image zijn voorzien van alle soorten gemakken die er te bedenken zijn. Dit geldt niet alleen op het gebied van veiligheid, maar ook door bijvoorbeeld doordat bij het ontwerp gedacht is aan kleine ongemakken die erg vervelend kunnen zijn. Hierbij kunt u denken aan:

  • Een jasbeschermer
  • Een bagagedrager en een voordrager
  • Draadloze batterijverlichting met Ledlampen
  • Een klapstandaard
  • Drie versnellingen dankzij het Shimano Nexus systeem

Hoewel aan bijna alles gedacht is, er wordt bijvoorbeeld ook nog een bel bijgeleverd, is het wel belangrijk dat u aan een aantal laatste zaken denkt. Zo kunt u bijvoorbeeld een Klikzeker verzekering afsluiten via het bestelformulier. Dit heeft echter alleen maar zin als u ook een goed slot direct ook bestelt. Het slot wordt niet bijgeleverd. Wanneer u de fiets tegelijk met een slot bestelt, dan krijgt u wel vaak een bundelkorting. Dit maakt het extra aantrekkelijk om direct alles compleet te bestellen.

> Bekijk ook de collectie Altec London omafietsen

De goede maat fiets vinden

De Altec Image Omafiets van 24 inch is zoals gezegd vooral geschikt voor kinderen die rond de lengte van 1.30 zitten. Wanneer uw kind nog wat kleiner is, of juist al iets groter is, dan kan het lastig zijn om te bepalen wat dan de juiste maat is. Daarvoor kunt u de tabel die hier te vinden is erop naslaan. Hier kunt u aan de hand van de lichaamslengte bepalen hoeveel inch de juiste maat is voor de fiets die u nodig heeft. Om dit in enige context te plaatsen, is bijvoorbeeld ook de leeftijdsgroep waarin kinderen van deze lengte ongeveer vallen weergegeven. Daarnaast is ook de kledingmaat aangegeven.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Altec London 24 inch fietsen!