Altec London omafiets: gratis thuisbezorgd in 24u!

Na jaren een fiets op de groei te hebben gekocht is het dan eindelijk tijd om Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
een volwaardige fiets te kopen. De Altec London omafiets is hier ideaal voor. Dit model is namelijk 28 inch groot. Dit is de maat die wordt gezien als de volwassen maat. In principe kan iedereen die 1.45 of groter is hierop fietsen. Vooral ook omdat het stuur en de standaard te verstellen zijn in hoogte. Dat maakt het een geschikte fiets voor een hele grote doelgroep.

De fiets kan gezien worden als een echte klassieker. In het ontwerp is namelijk veel rekening gehouden met de klassieke vormen van een fiets. Dit geldt zowel voor het damesmodel als voor het herenmodel. Denk hierbij niet alleen aan de vormgeving, maar bijvoorbeeld ook aan de kleuren. Die zijn wat meer neutraal, zoals zwart en grijs. Dit was immers gebruikelijk in de klassieke fietstijden. Daarmee is het een goede fiets voor praktisch gebruik.

Omafietsen London van Altec: speciaal voor de stad

De omafietsen Altec London zijn eigenlijk vooral ontwikkeld met het oog op gebruik in de stad. Daarom zitten er dan ook allerlei handige extra’s op die standaard of optioneel bijgeleverd worden. Met die extra’s kunt u gemakkelijk allerlei praktische oplossingen toepassen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een voorrek (deze is optioneel)
  • Een bagagedrager (deze is standaard)
  • Een ringslot
  • Een terugtraprem
  • Een klapstandaard om gemakkelijk te parkeren

Hoewel hij dus stevig en veilig is, is er wel een mogelijkheid om de fiets ook direct mee te verzekeren. Dit kan met bijvoorbeeld de Klikzeker verzekering worden gedaan. Deze verzekering dekt bijvoorbeeld tegen diefstal door roof of inbraak. Ook dekt hij de kosten voor schade door vandalisme, ongelukken of verkeerde gebruik. Wat er ook met de fiets gebeurt, hij blijft dus altijd beschermd tegen vervelende problemen. De verzekering loopt tenminste een jaar. Daarna kan er nog een jaar aan vastgeplakt worden als de fiets nog in orde is.

> De 24 inch Altec London fiets: vandaag voor 13u besteld, morgen gratis thuisbezorgd!

Een fiets mee op vakantie nemen

Er is natuurlijk niets lekkerder dan lekker met de fiets op pad als u op vakantie bent. Bij voorkeur doet u dat op uw eigen fiets. Hoewel de Altec London vooral voor de stad is ontwikkeld kan hij ook prima mee op reis. Let dan wel op dat u een goede drager op uw auto monteert. Neemt een achterdrager, zorg dan dat deze veilig op de trekhaak is gemonteerd en zet de fietsen goed vast. Dit laatste geldt natuurlijk ook als u de fietsen op het dak vervoerd. Veiligheid in het verkeer is natuurlijk erg belangrijk en een loszittende fiets kan flinke problemen veroorzaken.

> Bekijk ook de Altec London 26 inch fietsen: Korting tot 40%!