Altec Love fietsen: Verzending = gratis!

De Altec Love fietsen geven je, zoals de naam doet vermoeden, heel veel liefde. Dit zie Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
je terug in de vele moderne opties die de fiets biedt. Zo beschikken de Altec Love fietsen over een stalen frame met een bagagedrager en een voordrager. Dit betekent dat de Altec fiets uitstekend gebruikt kan worden op spullen op te vervoeren. Of je nu boodschappen gaat doen, naar de sportclub fietst of naar school gaat, er is altijd genoeg ruimte om tassen te vervoeren. Dit maakt de Altec Love een zeer gewilde fiets bij een groot publiek. De aanwezigheid van drie versnellingen maakt het mogelijk om te allen tijde een rustig traptempo aan te houden. De versnellingen zorgen er daarnaast voor dat je met de Altec Love gemakkelijk uit stilstand kunt optrekken, zelfs als je veel bagage vervoerd. Bij bestelling van deze Altec Love damesfiets hoef je geen bezorgkosten te betalen. Dit betalen wij namelijk voor jou!

Altec Love: Een handige fiets voor in de stad

De Altec Love fiets is zeer geschikt om in een drukke binnenstad te gebruiken. In een stad sta je vaak voor een stoplicht, of moet je wachten op langsrijdend verkeer. Dit betekent dat je vaak uit stilstand moet optrekken. De versnellingen van de Altec Love zorgen ervoor dat je zonder al te veel moeite weer op snelheid komt. Wat ook erg prettig is, is dat de Altec Love beschikt over een V-brake voor en een Shimano Rollerbrake achter. Deze remmen zorgen ervoor dat je snel kunt remmen indien dit nodig is. Met de dubbele poot standaard kun je de Altec fiets altijd stevig wegzetten. De dubbele poot zorgt er namelijk voor dat de fiets minder snel kan omvallen. Het ringslot maakt het daarnaast mogelijk om de fiets te beveiligen tegen diefstal, als je deze voor korte tijd niet in het zicht hebt. Met andere woorden kan worden gezegd dat dit de ultieme stadsfiets is!

> Fietsen kopen? Nu tot wel 40% korting!

Kun je fietsen in de mist?

Het is mogelijk om te fietsen in de mist. Houd er wel rekening mee dat het zicht sterk wordt verminderd. Dit betekent dat je overig verkeer minder snel aan ziet komen rijden. Ook kan het overige verkeer jou minder snel zien aan komen rijden. Zorg er daarom altijd voor dat je goed opvalt in het verkeer als het mistig is. Zet de verlichting van je fiets aan en draag bij voorkeur een fluorescerend hesje met reflectie. Als je fiets geen verlichting heeft, plaats dan een verlichtingsset op de fiets. Heb je geen verlichtingsset, dan is het ten zeerste af te raden om te gaan fietsen.

  • Zet de verlichting van je fiets aan, zowel aan de voorkant als achterkant van de fiets
  • Draag een fluorescerend hesje met reflectie

Een extra punt om rekening mee te houden is dat je zoveel mogelijk aan de zijkant van de weg blijft fietsen, natuurlijk wel aan de goede kant van de weg. Fiets als het kan ook zoveel mogelijk over fietspaden. Als laatst is het een goede tip om geen oordopjes met muziek in je oren te dragen tijdens het fietsen. Hierdoor kun je overig verkeer beter horen aankomen rijden, waardoor je beter op het verkeer kunt anticiperen. Wees altijd op je hoede!

  • Blijf zoveel mogelijk aan de zijkant van de weg
  • Fiets zoveel mogelijk over fietspaden
  • Draag geen oordopjes met muziek in je oren

> Op zoek naar een kinder fiets en damesfietsen? Vóór 15:00 besteld, morgen in huis!