Altec Manta fiets: tot 40% voordeel!

Veel fietsen zijn geschikt voor slechts één soort terrein. Sommige fietsen zijn ideaal in de stad, Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
andere zijn juist goed om lange afstanden mee af te leggen. De Altec Manta is echter goed voor beide vormen. Dit komt bijvoorbeeld omdat er tussen verschillende versnellingen geschakeld kan worden. Dit betekent dat de fiets daardoor wat makkelijker verschillende terreinen en weersomstandigheden aankan. Wie dus de fiets zowel voor praktisch gebruik als voor zijn plezier wil gebruiken, kan met deze fiets alle kanten op.

Enerzijds is de fiets vooral praktisch. Dat komt doordat aan accessoires en ontwerp dat past bij doelmatig gebruik is gedacht. Anderzijds zijn de Altec Manta fietsen vooral comfortabel. Dit maakt dat ook het fietsen van lange afstanden geen enkel probleem hoeft te zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van meerdere versnellingen.

Fietsen Manta van Altec: Comfortabel, maar ook praktisch

De Fietsen Manta van Altec zijn dankzij een aantal specifieke kenmerken zeer comfortabel. Zo is er bijvoorbeeld aandacht voor de zithouding. Dit hoeft echter op geen enkele wijze ten koste te gaan van het praktisch gebruik. De fiets heeft onder andere:

  • Een comfortabel zadel dat ondersteuning biedt
  • Drie versnellingen die helpen bij wisselende omstandigheden
  • Een bagagedrager aan de achterzijde van de fiets
  • Een vaste voorvork die de veiligheid bevordert

Daardoor kan de fiets gemakkelijk worden gebruikt op lange afstand in bijvoorbeeld de polders. Bij tegenwind kan iets lichter worden geschakeld terwijl de Altec Manta bij wind mee net iets zwaarder kan worden geschakeld. Aan de andere kant is hij ook gewoon geschikt voor een korte boodschap in de stad. Dan kan de bagagedrager bijvoorbeeld zijn nut bewijzen. Deze zaken zijn allemaal meegenomen in het ontwerp. Door de stevige constructie kan hij bovendien gemakkelijk lange tijd meegaan wanneer u er goed mee omgaat.

> Vandaag voor 13u besteld, morgen gratis thuisbezorgd: de Altec Walesa fiets!

Is 28 inch de juiste maat?

Fietsen voor volwassenen hebben in principe altijd de maat 28 inch. Deze maat wordt aan gehouden voor iedereen die langer is dan 1.45. Over het algemeen geldt dit voor iedereen boven de veertien jaar. Al zijn hier natuurlijk uitzonderingen op. Desondanks is 28 inch vaak de juiste maat voor u. Dit is bijvoorbeeld ook te danken aan het feit dat zadels en sturen in hoogte verstelbaar zijn. Daardoor kan iedereen op de fiets een comfortabele houding aan nemen. Wanneer u niet zo groot bent houdt u het zadel en het stuur laag, bent u iets langer, dan zet u de delen iets hoger. Dit is bovendien gemakkelijk in te stellen. U heeft hiervoor alleen wat simpel gereedschap zoals een steeksleutel voor nodig om alles aan te draaien.

> Toch niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Altec Delta fietsen!