Altec Metro fiets: verzending = gratis!

De Altec Metro fiets is een goede fiets voor volwassenen. De maat is 28 inch. Dit Lees door

is de maat voor iedereen van boven de 1.45 lichaamslengte. Het kiezen van de juiste maat hangt hier immers in grote mate van af. Hoewel dit bij kinderen net iets lastiger is dan bij volwassenen. Deze groeien immers snel en voor elke lengte moet er al snel een andere fiets worden gekozen. Omdat de zadelpen en stuurpen lang zijn is Altec Metro echter goed aan te passen.

De fiets heeft natuurlijk ook een heleboel andere praktische kenmerken waar u iets aan kunt hebben. Vooral voor stadsvervoer en transport is de Metro de ideale fiets om te bezitten. Al kan hij door de versnellingen ook op lange afstanden dienstdoen.  Ook leuk voor op vakantie of in het weekend met het gezin dus.

Damesfietsen Metro van Altec: Comfort en praktisch gemak

De damesfietsen Metro van Altec zijn ontworpen om zowel korte als lange afstanden aan te kunnen. Dat betekent dat ze dus praktische kenmerken moeten hebben, maar ook voor comfort moeten zorgen. Dit is terug te zien in een aantal ontwerpzaken waaraan gedacht is. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Een zadel waarop het comfortabel zitten is
 • Zeven versnellingen waardoor praktisch gereden kan worden
 • Een bagagedrager om spullen te kunnen dragen
 • Een vaste voorvork voor stevigheid

Dit betekent dat de fiets in de stad lekker wendbaar is. Dit betekent echter ook dat u zonder pijn lange afstanden door bijvoorbeeld de polder kunt fietsen. U krijgt dan geen rugpijn omdat u ongemakkelijk moet zitten of last van verzuring omdat u te zwaar moet trappen. Aan al dit soort zaken is gedacht toen deze fiets van de tekentafel kwam. Bovendien hoeft hij niet veel te kosten. Dit is natuurlijk ook niet onbelangrijk als u een fiets gaat aanschaffen.

De fiets wordt veel gebruikt door zowel mannen als vrouwen. De Altec Metro herenfiets is erg populair vanwege z'n lage opstap. De Altec Metro herenfiets is bovendien qua prijs/kwaliteit verhouding erg voordelig.

> Profiteer van korting tot 40%: bekijk snel de Altec Toscana fietsen!

De juiste fietsmaat bepalen

Wanneer u volwassen bent, dan zijn 28 inch fietsen altijd goed. Voor kinderen is dit echter een stuk lastiger. Wanneer is een 16 inch fiets de juiste maat en wanneer kiest u juist voor een 20 inch fiets? Wat zijn hiervoor de voorwaarden? Hoe kunt u dit achterhalen. Op de site is een tabel te vinden waarin alle maten zijn opgenomen. Dit is gemakkelijk gemaakt door meerdere referentiekaders aan te brengen. U kijkt in de eerste plaats naar de lichaamslengte. Dit is namelijk waar het daadwerkelijk om gaat. Mocht u dit niet weten, dan kunt u ook een inschatting maken op basis van de leeftijd van uw kind. Tot slot kunt u ook de kledingmaat als uitgangspunt nemen. Dit komt namelijk ook overeen met de frames.

> De Altec Verona fietsen collectie: gratis verzending op het gehele assortiment!

Sorteren

13 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

13 producten

Filteren