Altec Milano: tot wel 40% korting!

De Altec Milano is een betaalbare fiets met een zeer hoog comfort. De meeste Altec Milano Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fietsen hebben 7 versnellingen, waardoor deze ook geschikt is om langere afstanden te fietsen. Het frame is van staal. Daarnaast geven wij een flinke korting op elke Altec Milano fiets, zodat je nog voordeliger uit bent. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 40% van het bedrag, maar dat is nog niet alles. Je krijgt namelijk nog meer korting als je ook accessoires koopt bij de aanschaf van een fiets. Op de meeste accessoires krijg je dan 10% korting, en 15% als je meerdere accessoires koopt.

Milano fiets van Altec: een goede keuze

Ondanks dat het frame van de fiets Altec Milano van staal is, zijn de velgen van dubbelwandig aluminium. Zowel het stuur als het zadel zijn in hoogte af te stellen, zodat je de fiets op de meest comfortabele hoogte kunt afstellen. Bestel  je op een werkdag voor 13.00, dan heb je de fiets de volgende dag al in huis.

Diefstalverzekering

Tijdens het afrekenen krijg je de mogelijkheid om een voordelige diefstalverzekering af te sluiten. Het voordeel van deze verzekering is dat je niet automatisch vast zit aan een abonnement. 

> terug naar alle Altec fietsen