Altec Omega fiets: korting tot 40% en gratis verzending!

Een fiets kan een handig hulpmiddel zijn om snel binnen de stad of woonplaats zaken te Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kunnen regelen. Het is dan echter wel belangrijk dat er aan comfort is gedacht. Met die gedachte in het achterhoofd is de Altec Omega fiets ontworpen. Dit is namelijk een stadsfiets met de kenmerken van een toerfiets. Daardoor kunt u zich heel gemakkelijk onder alle omstandigheden door de straten van uw woonplaats bewegen zonder dat het ook maar een moment zwaar wordt.

Door de fiets te voorzien van een aantal praktische hulpmiddelen kan het trappen gemakkelijk en soepel gehouden worden. Dit is een belangrijke voorwaarde om niet met bijvoorbeeld pijnen van overbelasting of verkeerde zithouding geconfronteerd te worden. De Altec Omega is hier specifiek op ingericht om dit te voorkomen.

Fietsen Omega van Altec: Het comfort staat voorop

Anders dan de meeste moderne stadsfietsen, is er bij de fietsen Omega van Altec nagedacht over het comfort. Dit betekent dat niet is uitgegaan van de minimalistische less is more aanpak, maar dat juist aan extra hulpmiddelen is gedacht om het fietsen net iets gemakkelijker voor u te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Verlichting op batterij zodat geen zware dynamo nodig is
  • Zeven versnellingen zodat bij wind of heuvels lichter geschakeld kan worden
  • Een verende voorvork om klappen door onregelmatig wegdek op te vangen
  • Een gewicht van minder dan twintig kilo

De Omega van Altec is daardoor gemakkelijk te hanteren voor iedereen, ongeacht de conditie of leeftijd waarin u verkeert. Dit maakt het een stuk aantrekkelijker om wat vaker de fiets te pakken. U heeft immers niet langer te maken met beperkingen die het onmogelijk of heel moeilijk maken om op de fiets te zitten. Daarnaast zijn praktische zaken zoals een bagagedrager met snelbinders bijvoorbeeld ook gemakkelijk.

Garantie en verzekering

Wanneer u een fiets koopt, dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk profijt van hebben. Daarom bent u er zeer zuinig op. Desondanks kan er altijd iets misgaan. Daarom is het belangrijk om altijd even uit te zoeken hoe het gesteld is met de voorwaarden voor garantie en verzekering. Zo kunt u de Altec Omega kopen met een jaar lang garantie. Dit betekent dat defecten die uit de fabriek komen geen zorg hoeven te zijn. Daarnaast kunt u de fiets verzekeren tijdens het bestelproces. Dat doet u door de Klikzeker verzekering te kiezen die een jaar lang geldig is. Daarmee zijn ook zaken als diefstal en schade door uiteenlopende oorzaken gedekt. U kunt dus zonder zorg met uw fiets op pad. Wanneer u zelf zuinig bent kan u niets meer gebeuren.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan onze gehele assortiment Altec fietsen!