Altec Onyx E-bike: voor 95% afgemonteerd thuis afgeleverd!

Ben jij op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Kijk dan niet verder. De Altec Onyx Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
E-bike wordt de fiets waar jij elke dag met veel comfort en snelheid op mag fietsen. Het liefst fiets je zelfs nog een extra blokje om met de Altec Onyx. Want, waarom afstappen als je net je slag hebt gevonden? Bekijk ons online assortiment en fiets voortaan met een steuntje in je rug op momenten dat het jou uitkomt. Selecteer je favoriete Altext Onyx E-bike en rijd morgen al kilometers met gemak.

Versnellingen voor nóg meer ondersteuning

Met de Altec Onyx E-bike garanderen wij een unieke fietsbeleving voor elke soort fietser. In de markt gezet als Altec E-bikes Onyx damesfiets, maar gebruikt door beide seksen. Dat kan prima. Of je nu man of vrouw bent, fietsen met tegenwind is voor niemand leuk. Wel nu, met de Altec Onyx E-bike is geen orkaan te sterk. Met het grootste gemak fiets jij door de de trapondersteuning van de elektrische voorwielmotor van Punt A naar B. Kies voor een willekeurige stand van 1 t/m 5. Waarbij 1 de minste ondersteuning geeft en stand 5 de meeste. De 3 Shimano Nexus versnellingen op de Altec E-bikes Onyx geven je een extra bemoedigende duwtjes in de goede richting. Deze naafversnelling loopt licht in de tweede versnelling. De eerste versnelling is juist geschikt voor:

  • Korte heuvels
  • Zware tegenwind
  • Steile viaducten
  • Zware bepakking

Niet voor niets dat we zware bepakking als laatst noemen. De Altec Onyx E-bike leent zicht uistekend voor het vervoeren van zware spullen. Een aanbieding op zakken aardappelen neem je zonder nadenken mee tijdens een boodschappenrit. De Altec Onyx draagt alle extra kilo’s mee zonder te klagen. De fiets zelf weegt trouwens zelf ook wel wat. Het frame is zeer stevig en volledig gemaakt van staal. Tel daarbij de accu en motor op en je kunt je voorstellen hoe robuust te fiets is. Van de zwaarte van de Altec Onyx E-bike merk je overigens niets. Je bent overal pijlsnel en zonder kleerscheuren. De kettingkast is namelijk keurig dichtgemaaakt.

Goedkope Altec E-bikes Onyx

Een goede solide elektrische fiets hoeft niets duur te zijn. Dat bewijzen de Altec fietsen Onyx in ons assortiment wel. Will jij ook files vermijden en je niet blind betalen aan het ov? Schaf dan een Altec Onyx E-bike aan. Voortaan ben je overal in een mum van tijd zonder één druppeltje zweet. Sterker nog, aangekomen op de plaatst van bestemming zou je met gemak nog een paar sqats kunnen doen. Verlicht je ritten met één van onze Altec E-bikes Onyx en kies een Altec Onyx E-bike uit met de juiste framehoogte voor soepele ritjes door stad en land.

Voordelen aanschaf Altec fietsen Onyx

Koop je een Altec Onyx E-bike uit ons assortiment, dan geniet je van aardig wat voordelen:

  • Comfortabele ritjes
  • Ideaal voor lange én korte afstanden
  • Vandaag bestellen = ontvangen binnen 5 dagen
  • Snel vervoersmiddel
  • Gratis verzending
  • Milieuvriendelijke alternatief op ov en motorvoertuigen