De Altec Prince jongensfiets; korting tot 40%

Voor uw stoere zoon voelt een dito fiets net als voor u een auto voelt. U Lees door

Van laag naar hoog sorteren

87 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

87 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
wilt graag een auto waarmee u gezien durft te worden op straat, jongens hebben datzelfde gevoel bij hun eerste fiets. Voor de jongste jongens zijn er daarom de Altec Prince jongensfietsen, met of zonder zijwieltjes om het vak echt te leren. De Altec Prince fietsen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, zoals groen, blauw en oranje. De wielmaten variëren tussen de 12 en 20 inch, afhankelijk van de leeftijd en lengte. Mocht het gaan om de eerste fiets van uw (klein)zoon, dan zijn er fietsen verkrijgbaar met zijwieltjes. Deze zijwieltjes kunnen na verloop van tijd worden verwijderd, wanneer u verwacht dat de kleine man er klaar voor is. De Altec Prince jongensfiets is een uitstekende keuze om uw zoon de weg op te sturen en bij Fietsen op Fietsen krijgt u daarnaast doorgaans ook nog eens een prettige korting.

De Altec Prince fietsen bieden enkele fraaie voordelen

Altec Prince jongensfietsen bieden de jongste leeftijdsgroepen vanaf de eerste dag volop speel-, maar ook leerplezier. Zeker in combinatie met zijwieltjes kunt u uw zoon voor het eerst kennis laten maken met het verkeer in de straat. De kleine jongens staan direct in de startblokken om weg te scheuren. Wat biedt de Altec Prince jongensfiets allemaal?

  • Een stevig stalen frame
  • De voorvork beschikt over goede vering
  • Diverse keuzes uit wielmaten
  • Twee typen remmen; de V-brakes en een terugtraprem voor meer veiligheid

De Altec Prince jongensfietsen beschikken niet over een bagagedrager of mandje op het stuur, want het gaat om een sportieve fiets. De jongensfiets van Altec beschikt over goede reflectoren, waardoor uw kind ook onder donkere omstandigheden goed zichtbaar is. Het gewicht van deze fiets is circa 10 kilo, uiteraard afhankelijk van de maten. De kettingkast is gesloten, zodat broekpijpen nergens tussen kunnen blijven haken. Is de Altec Prince de eerste fiets van uw kind? Dan is deze beschikbaar met zijwieltjes.

> Toch een andere fiets voor uw zoon? Misschien is de Umit Superbomber fiets iets voor hem?

Wat zijn leuke fietsroutes voor kinderen?

Wilt u uw kind(eren) graag meenemen op leuke routes, waar u niet al te veel last hebt van langsrazend verkeer? Het VVV biedt in Nederland meerdere leuke fietsroutes aan voor uw kinderen en uzelf. Voor u is het spannend en uitdagend, uw kinderen zien het waarschijnlijk meer als plezier en verrassing. Voor een leuke route kunt u daarom altijd uw kinderen vragen wat leuk is en wat niet. Vaak vinden kinderen in de basisschoolperiode het nog wel fijn om vlakke routes in Nederland samen te rijden. Op latere leeftijd zoeken ook zij het avontuur en de uitdaging op.

> Gratis verzending op het gehele assortiment: Altec Stitch jongensfiets!