De Altec Princess; Gratis thuisbezorgd!

Bent u op zoek naar een geschikte eerste fiets voor uw kleine dochtertje? Altec heeft voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
u een zeer geschikt model in het assortiment, genaamd de Princess. Dit is een meisjesfiets van roze kleur en tussen de 12 tot 16 inch. Aan dit model zitten standaard zijwieltjes en een mandje op het stuur. Ook zit achter het gebruikelijke zadel een klein ander zadeltje, waarop eventueel nog een pop of tasje meegenomen kan worden. De wieltjes zijn niet voorzien van spaken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongelukken met voeten in het wiel. De Altec Princess is speciaal voor uw kleine dochter, zodat zij zich van jongs af aan een prinsesje kan voelen. Bij Fietsen op Fietsen zijn meerdere modellen van de Altec Princess verkrijgbaar. U betaalt tussen de 129 en 149 euro voor de diverse modellen.

Altec Princess kinderfietsen; met korting en reviews van klanten

De Altec Princess is een ideale eerste fiets voor uw kleine dochter. Deze fiets is ook nog eens dé perfecte manier om goed te leren fietsen. Op deze kleine fietsjes kan uw dochtertje van tussen de 2 en 4 jaar op een gemakkelijke en doeltreffende manier leren omgaan met het verkeer. De Altec Princess beschikt over een brede voor- en achterband, zijwieltjes en een robuust type frame. Zo kan uw dochtertje leren fietsen op een leuke manier en voelt ze zich de prinses van de weg. De Altec Princess is hét cadeau voor de 2e, 3e of 4e verjaardag van uw dochtertje. Daarbij krijgt u bij Fietsen op Fietsen ook nog eens leuke kortingen op de diverse modellen. Wat kunt u allemaal met de Altec Princess? 

  • Een helmpje aanschaffen in passende kleuren
  • Eigen slot op de fiets
  • Het zadel en stuur kunnen worden verhoogd of verlaagd

Vooral het design van dit type fiets wordt door de jonge gebruikers van de Altec Princess met blijdschap ontvangen. Denk maar eens aan de vrolijke versieringen, het mandje aan de voorkant en het extra zitje aan de achterkant. De fietsjes zijn overigens niet voorzien van verlichting en ook niet in alle gevallen van reflecterend materiaal.

> Een andere meisjesfiets kopen? Bekijk dan eens de Altec Ice Fairy meisjesfietsen!

Vanaf wanneer kan ik mijn kind (leren) fietsen?

Het is voor ouders niet altijd even makkelijk om te bepalen wanneer hun kind klaar is om te leren fietsen. De zijwieltjes zorgen ervoor dat uw kind al op jonge leeftijd kan beginnen met fietsen, omdat dit een veilige manier is, waarbij kinderen bijna niet kunnen vallen. Er bestaat daarbij geen eenduidige leeftijd waarop uw kind zonder zijwieltjes kan gaan fietsen, dit kunt u zelf het beste inschatten. Vaak geven kinderen dit zelf aan, of is het vaak al duidelijk dat een kind er motorisch aan toe is. Blijf er de eerste paar keer voor de zekerheid wel naast lopen, want fietsen is in het begin moeilijker dan je denkt.

> Ook op zoek naar een jongensfiets? Bekijk eens de Altec Prince fietsen!