De Altec Roma Omafiets; tot 40% korting!

Bent u een liefhebber van een authentieke fiets? Dan is het model Roma van Altec een Lees door

Set Ascending Direction

15 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

15 producten in totaal

Filter
per page
stijlvolle keuze. Dit type fiets blinkt uit in degelijkheid en kwaliteit, met daarbij een prettige aanblik. De functionele eigenschappen doen daarbij denken aan hoe het ooit was bedoeld. Een degelijke fiets, waarmee u op voordelige wijze de straat op kan. Zeker in de omgeving van een stad is deze fiets buitengewoon populair onder zowel jongeren als ouderen. 

De Altec Roma is een elegante omafiets

Het design van de Altec Roma is speciaal gemaakt om het gevoel van vroeger nieuw leven in te blazen. Bent u iemand die houdt van elegante degelijkheid? Dan is deze omafiets echt iets voor u! Het frame van de fiets kent een zwarte kleur en is gemaakt van staal, hetgeen zorgt voor extra stevigheid. Denk er wel om dat staal soms wat meer onderhoud nodig kan hebben. Aan de achterkant van de fiets kan je een stevige bagagedrager vinden, goed om een zware tas op vast te binden, maar u kunt ook personen op vertrouwde wijze vervoeren op deze bagagedrager. Het stuur is met de handvaten naar binnen gebogen, zodat u een extra prettige zithouding kunt aannemen. Overige elementen zijn onder andere:

  • Een frame met dubbele stang
  • Betrouwbare terugtraprem
  • Dubbelzijdig spatbord als bescherming van je kleding
  • Goede verlichting aan voor- en achterkant

De Altec Roma is een authentieke fiets, dat betekent dat er ook geen handrem op zit. Bent u gewend om te fietsen met een handrem en zonder achteruittraprem? Hou dan rekening met het verschil in de nieuwe situatie. De achteruittraprem is echter betrouwbaar en niet te strak afgesteld. Op de fiets zit één vaste versnelling.

> Bekijk ook de Altec Princess meisjesfiets: gratis verzending op het gehele assortiment!

Omafietsen als onderdeel van een enorm aantal fietsen

Omafietsen zijn van alle tijden. Tegenwoordig zijn deze fietsen niet alleen toegeschreven aan ouderen, ook steeds meer jongeren weten dit type fiets te waarderen. Ben je iemand die vaak de fiets pakt? Dan bent u in goed gezelschap. Nederland is namelijk een fietsland bij uitstek. Per persoon fietsen we in Nederland circa 880 kilometer per jaar, wat een totaal maakt van ruim 15 miljard kilometer. In 2015 werden in Nederland bijna 23 miljoen bruikbare fietsen geteld, een enorm aantal!

> Vandaag voor 16u besteld, morgen in huis: De Altec Ice Fairy meisjesfiets!