Altec Speed Jongensfiets: binnen 24u thuisbezorgd!

Wanneer uw zoon uit de fase van zijwieltjes gegroeid is, dan wordt het ook tijd om Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
een wat stoerdere fiets voor hem te kopen. De Altec Speed Jongensfiets is zo’n model. De verschillende velg maten zorgen ervoor dat er maten zijn voor jongens van acht jaar maar ook voor jongens van veertien jaar. Deze fiets is dus ideaal voor elke leeftijdsgroep. Het is dus de fiets die hem door zowel de basisschool als de middelbare school loodst.

De jongensfiets is bovendien geschikt voor verschillende doeleinden. U kunt uw zoon er op door de stad laten fietsen. Maar doordat er ook drie versnellingen op zitten is hij ook wat meer geschikt voor de langere afstanden. Dit is natuurlijk een groot voordeel met het oog op bijvoorbeeld schooluitstapjes en dergelijke. Andere kenmerken zijn:

  • Een verende voorvork voor comfort
  • LEDs-verlichting aan de voorzijde en achterzijde
  • Zowel een handrem als een terugtraprem
  • Een bagagedrager met snelbinders

Jongensfietsen Speed van Altec: ideaal voor schoolgaande jeugd

Fietsen door weer en wind is geen gemakkelijke opgave. Daarom is het fijn om te weten dat jongensfietsen Speed van Altec het net iets gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld doordat er meerdere versnellingen op zitten. Ook is het fijn om de rugtas vol schoolboeken af te kunnen doen en deze op de bagagedrager te kunnen plaatsen onder de snelbinders. Dit verlaagt de last natuurlijk flink.

Stevigheid is bovendien ook heel belangrijk. Daarom is het frame van de fiets volledig van staal. Dit zorgt ervoor dat hij niet snel kapot zal gaan als er gevallen wordt. Iedereen kan immers weleens in een valpartij terechtkomen op de fiets. Bovendien zijn de wielen van dubbelwandig aluminium. Ook dit maakt ze extra stevig. Zo gaat de fiets net even iets langer mee.

> Bekijk ook eens de Umit Kronos fiets: voor 13u besteld = morgen in huis!

Een fiets van 24 inch of 26 inch?

Wanneer kiest u nu een fiets van 24 inch en wanneer kiest u een fiets van 26 inch? Dit is vooral bij de Altec Speed, die in deze twee maten te krijgen is, van groot belang. In de eerste plaats kijkt u dan naar de lichaamslengte van uw zoon. Is hij zo rond de 1.30 lang? Dan past hij perfect op de 24 inch fiets. Is hij echter al 1.45, dan is 26 inch beter.

Dit is ook aan leeftijd te koppelen. Kinderen van acht tot en met twaalf jaar passen vaak het best op een 24 inch fiets. Van tien tot en met veertien jaar is 26 inch vaak de maat om te kiezen. In de tabel op de website is dit ook terug te vinden.

> De Umit Albatros fiets: korting tot 40% op het gehele assortiment!