Altec Travel fiets: Gratis verzending op gehele assortiment

Altec fietsen staan al jarenlang hoog in het vaandel bij het Nederlandse volk. Dit komt omdat Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de fietsen een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. De goed betaalbare fietsen van Altec zijn dan ook vaak in het straatbeeld te vinden. Zo worden er damesfietsen, herenfietsen, transportfietsen en zelfs mountainbikes gemaakt. Zo ook de Altec Travel fietsen. Deze fietsen worden in zowel dames variant als heren variant gemaakt. Hierdoor kunnen zowel mannen als vrouwen genieten van de voordelen van de Altec Travel fiets!

Altec Travel stadsfiets: Wat zijn de voordelen?

De Altec Travel damesfiets en Altec Travel herenfiets hebben beide meerdere voordelen waar de fietsen aan voldoen. Zo beschikken de Altec fietsen over 7 versnellingen. Met deze versnellingen kun je eenvoudig een heuvel op fietsen, tegen de wind in fietsen of met zware bagage fietsen. Ook kun je met de wind in je rug een rustig traptempo aanhouden. Zeker in Nederland, waar het vaak hard waait, is deze functie van versnellingen en gebruiksvriendelijke optie.

Daarnaast zijn de Travel fietsen van Altec voorzien van LED-verlichting. De verlichting is met een druk op de knop te bedienen en werkt op batterij. Door de verlichting is de fiets ook in het donker te gebruiken. Overige weggebruikers kunnen je immers eerder opmerken in het donker als je verlichting voert. Dit is met name erg prettig als je de Altec Travel voor woon-werk verkeer wil gebruiken.

Tot slot is het goed om te weten dat de Altec Travel stadsfietsen standaard geleverd worden met een ringslot. Je kunt hiermee de fiets beveiligen tegen diefstal. Wij adviseren echter wel om een kettingslot of kabelslot te gebruiken op drukke plaatsen. Dit komt omdat een dergelijk slot aan een vast object bevestigd kan worden. Denk hierbij aan een hek of lantaarnpaal. Het voordeel hiervan is dat de fiets niet opgetild en meegenomen kan worden.

Altec Travel fietsen: Voor jong en oud

De Travel fietsen van Altec zijn geschikt voor een groot publiek. Zowel adolescenten als volwassenen kunnen gebruik maken van de fietsen. Dit komt omdat de fietsen zeer toegankelijk zijn. Met de versnellingen kun je altijd een ideaal traptempo aanhouden en het frame van de fiets is licht. Hierdoor is de fiets erg wendbaar. Daarnaast is er genoeg bagageruimte op de bagagedrager. De Altec Travel fiets is hierdoor voor meerdere doeleinden geschikt. Benieuwd naar de fietsen? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod!