Fiets Altec Trend: tot 40% korting

De Altec Trend fiets is eenvoudig maar ook zeker stijlvol. De fiets heeft witte banden wat Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
voor een super trendy en stoere uitstraling zorgt. De fiets is te krijgen in 28 inch met een framehoogte van 50cm of 56cm. De fiets met een framehoogte van 50 centimeter, is bedoelt voor dames tussen de 159cm en 176cm, de 56cm fiets is bedoelt voor dames tussen de 171 en 189 centimeter. Daarnaast kun je gemakkelijk het zadel en het stuur verstellen dus kun je gerust jarenlang gebruik maken van deze Trend Altec fiets. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat je altijd netjes overal aankomt en geen problemen hebt met smeer. Ook is de fiets natuurlijk voorzien van goede verlichting zodat je altijd goed zichtbaar bent in het donker. Het is erg belangrijk om als fietsers goed zichtbaar te zijn, zelfs in de stad.

Altec Trend fietsen, vooral in de stad

De Altec Trend fietsen zijn vooral geschikt voor gebruik in de stad en voor andere korte afstanden. Doordat er geen versnellingen aanwezig zijn op de fiets zijn lange afstanden is lastiger. Door het stalen frame is de fiets erg stevig en kan de fiets goed tegen een stootje. Je kunt hem daarom zonder problemen bij het station laten staan. Door de opvallende banden kun je jouw fiets altijd gemakkelijk terug vinden tussen alle andere fietsen. Natuurlijk is de fiets ook uitgerust met een ringslot zodat jouw fiets overal veilig geparkeerd kan worden. Daarnaast is het wel aan te raden om gebruik te maken van een extra slot om zo helemaal verzekerd te zijn van de veiligheid van jouw fiets.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de Altec Bluex fiets!

Het monteren van de fiets

Alle fietsen worden niet rijklaar geleverd maar de fiets is voor 85% klaar als deze bij jouw thuis aankomt. De laatste 15% moet je zelf monteren en vervolgens kun je op pad gaan met de nieuwe fiets. Losse onderdelen zoals voorwiel, trappers, zadel en het stuur zullen nog gemonteerd worden omdat de fiets in een doos geleverd wordt. Het is goed te doen voor iedereen omdat er een handleiding en video uitleg wordt meegeleverd. Als je het lastig vindt om de fiets rijklaar te maken dan kun je natuurlijk altijd advies vragen aan onze experts en zij zullen jou ten allen tijden proberen te helpen. De Altec fietsen zijn in een mum van tijd rijklaar en dan kan het fietsplezier nu echt beginnen!