De Altec Urban; gratis verzending!

Wie denkt aan de ultieme comfortabele fiets, denkt waarschijnlijk aan het type Altec Urban. Deze fiets Lees door

Set Ascending Direction

43 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

43 producten in totaal

Page
Filter
per page
heeft een authentieke lage opstap, bagagedrager en rekje op de voorkant van de fiets. Waarschijnlijk herkent u dit model van de echte stadsfiets, gemakkelijk in het gebruik en handig om producten of zelfs mensen mee te vervoeren. Deze fiets kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt. Bij Fietsen op Fietsen hebben wij een ruime keuze uit Altec Urban fietsen, bijvoorbeeld wanneer u een eigen voorkeur heeft voor kleur. Hier zijn de standaard zwarte Urban fietsen mogelijk, maar ook de vrouwelijke of mannelijke varianten in kleur. Voor de Altec Urban bent u tussen de 229 en 279 euro kwijt, inclusief een aantrekkelijke korting. Een ware must voor de liefhebbers van een comfortfiets.

Wat voor type fiets is de Altec Urban?

De Altec Urban is een typerende modelfiets, die iedereen wel eens op straat heeft gezien. Het frame is gemaakt van staal, terwijl de wielmaat kan variëren tussen 20 en 28 inch. Deze fietsen zijn dus voor zowel kinderen als volwassenen een geschikte keuze. De fiets rijdt vanuit een one speed principe met één (prettige) versnelling. Daarnaast is de fiets niet elektrisch verkrijgbaar. Het stuur en zadel zijn in hoogte verstelbaar en de fiets heeft een reputatie om langere tijd mee te kunnen.

  • Ringslot op de fiets aanwezig
  • Remmen: terugtraprem en knijprem
  • Zijstandaard
  • Voor en achter LED-verlichting
  • Zadel met vering

Op de Altec Urban zitten tevens een vaste bel en gesloten kettingkast. De opstap is laag en prettig voor zowel man als vrouw. U krijgt op elk type Altec Urban één jaar garantie. Daarnaast kunt u profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot 20 euro. Mocht u extra veilig op pad willen, dan is het mogelijk om bij ons voordelig een fietsverzekering af te sluiten, tegelijk met de aanschaf van een Altec Urban fiets.

> Bekijk nu snel de Altec Urban 20 inch: tot 40% korting! 

Zo blijft je fiets in goede staat

Hoewel fietsen in de winter minder prettig is, kan je in deze periode wel een goede basis leggen voor de zomer. Je zult waarschijnlijk in de winter minder vaak fietsen, maar het is belangrijk om je fiets toch te blijven gebruiken. Zo is de ketting van een fiets extra gevoelig voor roestvorming wanneer deze langere tijd stil staat. Ook het onderhouden in natte periodes is belangrijk, want modderdeeltjes kunnen er voor zorgen dat de ketting lastiger draait. Om de ketting altijd in goede staat te houden, kunt u deze in elke periode om de maand smeren. Zo blijft uw fiets altijd in goede staat.

> Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis: De Altec Urban 22 inch!