Altec Ventor kopen: Vandaag besteld = Morgen in huis

Een jongensfiets moet aan alle eisen voldoen. Ze moet ermee naar school gefietst kunnen worden, maar Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de fiets moet ook over onverharde wegen kunnen rijden. Ook moet de fiets het liefst geschikt zijn om tussen de bomen door te rijden. Tot slot moet ook een ritje naar de sportclub geen probleem zijn op de fiets. Met de Altec Ventor jongensfiets heb je de juiste fiets in huis! Al de hiervoor genoemde punten zijn een eitje voor deze stoere jongensfiets!

De Altec Ventor fiets is een jongensfiets die voor meerdere doeleinden geschikt is. Zo beschikken de fietsen over brede banden met diep profiel. Deze banden zijn speciaal op de fiets gemonteerd, zodat onverharde wegen getrotseerd kunnen worden. Dit is voor jonge avonturiers een ultieme droom. Daarnaast kan de fiets ook goed worden gebruikt om bagage op te vervoeren. Denk hierbij aan een schooltas of sporttas. De bagagedrager biedt hier namelijk ruimte voor, zodat je de tas niet hoeft te tillen. Het stalen frame zorgt ervoor dat de Altec Ventor fietsen goed tegen een stootje kunnen. Hierdoor is geen brug te ver en geen berg te hoog! Het fijne van een fiets kopen op FietsenOpFietsen, is dat je de fiets morgen al in bezit kan hebben als je een bestelling plaatst op werkdagen voor 15:00 uur! Jouw kleine man kan hierdoor extra snel genieten van zijn nieuwe fiets!

Altec Ventor jongensfiets: Welke inchmaat heb ik nodig?

Het is belangrijk dat bij het aanschaffen van een fiets een juiste inchmaat wordt gekozen. Een te kleine fiets kan er namelijk voor zorgen dat je pijn aan je rug of benen krijgt tijdens het fietsen. Een te grote fiets kan ook zorgen voor pijnlijke klachten, maar erger nog, voor gevaarlijke situaties. Het is namelijk van essentieel belang dat je te allen tijde met je voeten bij de grond kunt komen om de fiets stabiel te houden wanneer dit nodig is. Met dit in het achterhoofd is het goed om de juiste inchmaat aan te schaffen, maar hoe bepaal je de juiste inchmaat?

Kinderfietsen worden onderverdeeld in verschillende maten. Deze maten zeggen iets over de grootte van het wiel. Een dergelijke wielmaat wordt altijd in inch berekend. De juiste inchmaat van een fiets kan bepaald worden aan de hand van een maattabel. Kijk in de tabel altijd bij de lengtematen en niet bij de leeftijd. Een kind van 6 kan namelijk groot zijn voor zijn of haar leeftijd, waardoor er misschien gekozen moet worden voor een fiets uit de leeftijdscategorie voor 8-jarigen. Wat ook een belangrijke graadmeter is bij het uitkiezen van de juiste inchmaat, is de kledingmaat. Ook dit staat gegeven in maattabellen voor de juiste inchmaat van een kinderfiets.

Hoe zet ik het best mijn fiets op slot?

Je kunt je fiets op meerdere manieren beveiligen tegen diefstal. Het meest voorkomende slot bij een fiets is het ringslot. Dit komt omdat een ringslot vaak standaard aan het frame is gemonteerd. Het nadeel van een ringslot is echter dat je de fiets niet ergens aan vast kunt maken. Hierdoor kan de fiets worden opgetild en worden meegenomen. Om een fiets goed te beveiligen tegen diefstal, kan er beter gebruik worden gemaakt van een slot die aan een vast object bevestigd kan worden. Voorbeelden van vaste objecten zijn lantaarnpalen, hekken of fietsenrekken. Het voordeel van een slot die aan een vast object bevestigd kan worden, is dat de fiets niet opgetild en meegenomen kan worden. Een slot als een kettingslot is hier een goed voorbeeld van. Ook kabelsloten, vouwsloten of beugelsloten zijn goede voorbeelden hiervan. Wil je een fiets verzekeren tegen diefstal? Dan vragen veel verzekeraars om een slot met ART 2 keurmerk. Lees wel altijd goed de voorwaarden van jouw verzekeraar door!