Altec Verona fiets: verzending = gratis & korting tot 40%!

Wanneer u veel met uw echtgenoot fietst, dan is het leuk, maar ook gemakkelijk om dit Lees door

Set Ascending Direction

7 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

7 producten in totaal

Filter
per page
allebei op dezelfde fiets te kunnen doen. Dit is bijvoorbeeld vooral handig als er iets gerepareerd moet worden. Dit gaat dan voor beide fietsen op dezelfde manier. Daarom is het interessant om de beide fietsen tegelijkertijd aan te schaffen. Dit kan bijvoorbeeld met de Altec Verona fiets. Die is er zowel voor mannen als voor vrouwen.

Wanneer u beide fietsen tegelijk koopt, kunt u ook nog eens rekenen op bundelkorting. Dit is korting die u krijgt omdat u meerdere producten tegelijkertijd afneemt. Het kan ook zo zijn dat er al korting op de aanschafprijs wordt geboden. In dat geval heeft u dus dubbel te maken een verlaging van de prijs voor de fietsen.

Fietsen Verona van Altec: Geschikt voor lange afstanden

Niet elke fiets is geschikt om lange afstanden mee af te leggen. Sommige fietsen staan ook wel bekend als stadsfietsen. Dat geldt niet voor de fietsen Verona van Altec. Deze zijn juist wel geschikt om op te toeren. Dat komt omdat er een aantal zaken zijn verzorgd die nodig zijn om juist over grotere afstand nog altijd comfortabel te blijven. Voorbeelden zijn:

  • Zeven versnellingen, een systeem van shimano
  • Een sterk frame van staal
  • Een verende voorvork om klappen te vangen
  • Banden met reflecterend strepen

Een stadsfiets beschikt over het algemeen bijvoorbeeld niet over meer versnellingen. Ook is de voorvork meestal vastgemaakt. Dit soort dingen zijn juist gedaan omdat dit nodig is om lange dagen te kunnen maken. Daarom is er bijvoorbeeld ook een zadel op de Verona fietsen aangebracht dat voor extra comfort zorgt. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat u te snel pijn in de rug of de benen krijgt als u op pad bent.

> De Altec Marquant fietsen: voor 13u besteld, morgen gratis thuisbezorgd!

Veelgestelde vragen

Hoe snel kunnen we over de fietsen beschikken?

Afhankelijk van wanneer u bestelt heeft u ze de volgende dag of de dag erna. Bestelt u voor 13.00, dan is het de volgende dag al levertijd. Bestelt u in de middag- of avonduren, dan is het een dagje later.

Wordt de fiets compleet geleverd?

Dat wel, maar u moet nog wel wat montage werkzaamheden doen. U moet bijvoorbeeld het zadel en het stuur nog vastzetten. Ook moet u het voorwiel en het voorspatbord in de voorvork steken. Daarnaast krijgt u een doos met daarin bijvoorbeeld de trappers en de bel. U kunt dit allemaal binnen een kwartier doen.

Kan ik de fiets verzekeren?

Ja, dat kan. U kunt direct bij het bestellen ook kiezen voor de Klikzeker verzekering. Deze loopt een jaar.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Altec Manta fietsen collectie!