Altec Walesa fiets: gratis verzending!

Hoewel de wereld voortdurend veranderd, blijven sommige zaken nagenoeg gelijk. Zo moet u bijvoorbeeld nog altijd Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
de logistieke kant van het gezin op orde houden. Hiervoor kunt u wel een goede fiets zoals de Altec Walesa gebruiken. Dit is namelijk een fiets die alles heeft wat een moderne damesfiets zou moeten hebben. Denk bijvoorbeeld aan zaken op het gebied van verlichting, moderne remsystemen en meerdere versnellingen.

Bovendien is de Walesa van Altec een fiets die sterk is. Dit komt omdat het frame van staal is en de velgen van aluminium. Daarmee is de fiets geschikt om tegen een stootje te kunnen. Daarnaast is vooral de lage opstap natuurlijk erg comfortabel te noemen. Dit maakt de fiets een stuk gemakkelijker te hanteren. Daardoor is hij zeer geschikt om uw dagelijkse routine mee uit te voeren.

Fietsen Walesa van Altec: Hoge kortingen te krijgen

Naast het comfort en de stevigheid is er nog een andere belangrijke reden om de fietsen Walesa van Altec te overwegen. De fiets is immers voor een zeer aantrekkelijke prijs in uw bezit te krijgen. Dat komt onder meer doordat er met flinke kortingen wordt gestrooid wanneer u een aankoop doet. Dat uit zich op een aantal vlakken:

  • Allereerst is er korting op de aankoopprijs
  • Daarnaast worden verzendkosten en bezorgkosten niet gerekend
  • U monteert hem zelf af waardoor montagekosten niet nodig zijn
  • Eventueel krijgt u extra bundelkorting bij een combinatie van aankopen

Dit is natuurlijk een flinke lijst aan kortingen. Toch is het niet vreemd dat er zo veel van de prijs af kan. Het is immers belangrijk om transparant te zijn in wat u kunt verwachten. Wanneer u een prijs ziet staan, dan wilt u natuurlijk ook echt zeker zijn dat dit de prijs is die betaald moet worden. Daarom worden er voor fietsen zoals de Altec Walesa geen extra kosten gerekend, maar kan de prijs wel lager uitvallen.

> Bekijk de Altec Delta fiets: korting tot 40%

Een fiets schoonmaken

Als u de fiets veel gebruikt dan is onderhoud ook van enig belang. Zo moet de fiets bijvoorbeeld zo nu en dan even schoongemaakt worden. Dit is niet heel erg ingewikkeld. U gebruikt hiervoor een emmer warm water en daarin spuit een kleine dosis zeep. Dit is voldoende om het vuil van het frame en de velgen te poetsen. U moet nadat u dit gedaan heeft de fiets wel even goed drogen voor u hem wegzet. Dit is belangrijk omdat u daarmee kan voorkomen dat roest grip op de fiets krijgt. Eventueel kunt u zo nu en dan contactspray in bijvoorbeeld de remmen en versnellingen spuiten.

> Bekijk ook: De Altec Carisma fiets en profiteer van gratis verzending!