Sorteren op:
Altec jongensfiets

Altec jongensfiets: Gratis verzending in 24u

Voor echte racemonsters, voor kinderen de nog niet de sterren van de hemel fietsen en voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

71 producten in totaal

Filteren

71 producten in totaal

Filteren
avonturiers. Voor alle jongens bestaat dé geschikte Altec jongensfiets. Bekijk ons ruimte assortiment met jongensfietsen van Altec. Je vindt ze bij ons van inchmaat 12 tot volwassen fietsen met wielmaat 28 inch. Filter de Altec jongensfiets op kleur, serie en prijs en kies je favoriet. Jouw zoon gaat voortaan in stijl én veilig de straat op.

Altec jongensfietsen in diverse maten

Als je op zoek bent naar een Altec jongensfiets, dan heb je bij ons een ruime keuze in kleuren en modellen. Voor de echte avonturiers kun je uitkijken naar een jongensfiets van Altec met de looks van een crossmotor. Voor de kleintjes van 2, vind je bij ons 12 inch fietsjes met duwstang in het zadel. Zo kun je bijsturen wanneer dit nodig is. Maar hoe weet je nu of je kind van 2 gebaat is bij een fietsje van 12 inch? Sommige jongens zijn met 2 jaar ruimschoots de 1 meter voorbij. Dán wordt het tijd om uit te kijken naar een jongensfiets van Altec in een inchmaat groter.

Gemiddeld doen kinderen anderhalf jaar met elke inchmaat. Je bepaalt de maat van een Altec jongensfiets door in de maattabel te kijken naar de:

  • Leeftijdsindicatie
  • Kledingmaat
  • Lichaamslengte

Altec jongensfiets in uiteenlopende modellen

De blits maken op het schoolplein? Dat doe je uiteraard op jongensfietsen van Altec. Scheurt je kleintje je voorbij als een volleerde racer, dan is het tijd om die zijwieltjes de deur uit te doen en te kijken naar een echte Altec jongensfiets. Kies voor een stoere mountainbike, of een stadsfiets zonder poespas. Voor elke smaak en elke wens vind je de perfecte fiets. Naast de looks, denkt Altec met jongensfietsen ook aan de veiligheid. Daarom zijn de jongensfietsen van Altec voorzien van terugtrapremmen én versnellingen. Uiteraard kunnen alle  jongensfietsen wel tegen een stootje.

Selecteer een Altec jongensfiets naar voorkeur op een kleur of stel de prijsklasse in op het gewenste niveau in het filtermenu.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.