Sorteren op:

Altec jongensfiets 16 inch kopen: met gratis verzending

Gaat uw zoon binnenkort voor het eerst naar de basisschool? Dan heeft hij een goede fiets Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
nodig. U kunt de Altec jongensfiets 16 inch voor hem aanschaffen. Deze fiets heeft doorgaans de juiste maat voor kinderen die voor het eerst naar school gaan.

Bestelt u de Altec jongensfiets 16 inch voor uw zoon vandaag nog, dan heeft u deze morgen al in huis. Heeft u de fiets op de korte termijn nodig? Dan is dit geen probleem. Ook fijn: bij ons profiteert u niet alleen van een snelle levering, maar ook van een gratis verzending.

Altec jongensfiets 16 inch: voor wie?

Jongensfietsen van 16 inch worden over het algemeen aangeschaft voor jongens die voor het eerst naar de basisschool gaan. Maakt uw zoon deze stap binnenkort ook? Dan is de kans groot dat de 16 inch jongensfiets van Altec perfect is voor hem.

Om te bepalen of de Altec jongensfiets 16 inch inderdaad bij uw zoon past, kunt u zijn lengte even opmeten. Is uw zoon rond de 105 centimeter groot? Dan heeft deze fiets de juiste maat. Ook als uw kind kleding in de maat 103 tot en met 118 draagt, kan hij prima op een Altec jongensfiets 16 inch rondrijden.

Is uw zoon kleiner dan 105 centimeter? Dan kunt u beter een jongensfiets in de maat 14 inch voor hem kopen. Is uw zoon groter dan 105 centimeter, dan heeft hij een fiets in de maat 18 inch nodig.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de jongensfiets 14 inch!

Een veilige fiets kopen: 4 tips

Het is erg belangrijk uw kind een honderd procent veilige fiets te geven, ook als u samen met hem naar school fietst. Alleen op een veilige fiets kan uw zoon zich goed voortbewegen en is de kans op ongevallen minimaal. Wij geven u graag enkele tips om een veilige jongensfiets te kopen.

  • Meet uw kind op voor u zijn fiets bestelt. Zo weet u zeker dat de maat van zijn nieuwe fiets klopt. Een kind kan veel groeien in een korte tijd, dus het is altijd verstandig uw kind net voor het bestellen van de nieuwe fiets nog even op te meten.
  • Koop een fiets nooit op de groei. Uw kind moet goed met zijn voeten bij de trappers kunnen en als u een fiets op de groei koopt, is dit niet mogelijk.
  • Koop een fiets met goede remmen. Check ook de verlichting van de fiets.
  • Koop een fiets van een gerenommeerd merk, zoals het bekende merk Altec. Fietsen van gerenommeerde merken zijn standaard van hoge kwaliteit en dus extra veilig.

> Bestel nu een meisjesfiets 14 inch: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!