Sorteren op:

Altec jongensfiets 20 inch: vandaag besteld, morgen al in huis

Wilt u een nieuwe fiets kopen voor uw zoon? Dan bent u hier aan het juiste Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren

4 producten in totaal

Filteren
adres. Wij verkopen tientallen verschillende jongensfietsen, in diverse maten. Op deze pagina vindt u onze Altec jongensfietsen van 20 inch.

Bestelt u de nieuwe fiets voor uw zoon vandaag voor 13:00 uur, dan kan uw zoon hier morgen al op fietsen. In dit geval heeft u de fiets namelijk de volgende dag al in huis. Bestelt u de fiets na 13:00 uur, dan moet uw zoon een dagje langer wachten. Toch profiteert u bij ons altijd van een razendsnelle levering, die nooit langer dan enkele dagen duurt.

Is het tijd om de fiets van mijn zoon te vervangen?

Twijfelt u of het tijd is om de fiets van uw zoon te vervangen? Dan zijn er enkele dingen die u kunt doen. Ten eerste is het goed om te kijken hoe uw zoon precies op zijn fiets zit. Komen zijn knieën tegen het stuur aan? Dan is zijn fiets te klein. Kunt u de fiets niet meer verstellen, dan moet u een nieuwe fiets voor uw zoon aanschaffen.

Ook kunt u uw zoon opmeten om te achterhalen of zijn huidige fiets de juiste maat heeft. Rijdt uw zoon nu op een 18 inch fiets? Dan moet hij rond de 110 centimeter lang zijn. Is hij groter, namelijk rond de 115 centimeter lang, dan heeft hij een 20 inch fiets nodig. In dit geval kunt u een Altec jongensfiets 20 inch voor hem bestellen.

> Bestel nu een loopfiets: Verzending = geheel gratis!

De juiste maat fiets bestellen: 3 tips

Natuurlijk wilt u de juiste maat fiets kopen voor uw zoon. Wij geven u enkele tips om de juiste aankoop te doen in onze online shop, met oog op de fietsmaat die uw zoon nodig heeft.

  • Meet uw zoon eens nauwkeurig op. Zoals al eerder vermeld, heeft hij een fiets van 20 inch nodig als hij rond de 115 centimeter lang is.
  • Controleer welke kledingmaat uw zoon heeft. Valt deze tussen de maten 118 en 128? Dan is de Altec jongensfiets 20 inch zeker iets voor hem.
  • Laat uw zoon een proefrit maken op zijn nieuwe fiets. Kan hij met beide voeten bij de grond? Dan heeft u de juiste maat fiets besteld.

Verder willen wij u afraden een fiets op de groei te kopen voor uw zoon. Rijdt uw zoon op een te grote fiets, dan kan hij niet goed bij de grond. Dit is gevaarlijk en daarom af te raden. Koop altijd een fiets in de juiste maat.