Sorteren op:

Altec jongensfiets 24 inch met versnellingen: gratis verzending

Kinderen groeien als kool, jongens helemaal. Soms lijkt het wel of ze een paar centimeter de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
lucht in zijn geschoten binnen één nacht. Helaas betekent dit dat de fiets ook snel te klein is. Om oncomfortabele en onveilige ritten te voorkomen schaf je zo snel mogelijk een goed passende fiets aan voor je zoon. Blijft je zoon met zijn knieën achter het stuur haken, dan is de fiets te klein en dit resulteert vaak in lelijke valpartijen. Voorkom ongelukken en koop bij ons in de webshop een Altec 24 inch jongensfiets met versnellingen.

Jongensfiets 24 inch Altec met versnellingen: de voordelen

Kleinere kinderen fietsen vaak nog zonder versnellingen maar naar mate de leeftijd vordert, worden versnellingen een fijne toevoeging op een jongensfiets. Een fiets met versnellingen heeft diverse voordelen die een fiets zonder versnellingen niet heeft. De belangrijkste pluspunten van de versnellingen op een fiets, zijn de volgende:

  • Op een fiets met versnellingen kan je zoon sneller en langzamer rijden, zonder dat hij harder of juist zachter gaat trappen
  • Op een jongensfiets Altec 24 inch met versnellingen kan je zoon gemakkelijker zware bagage meenemen, zoals een schooltas met boeken. De versnellingen maken het fietsen met zware bagage een stuk minder vermoeiend
  • Op een fiets met versnellingen kan je zoon gemakkelijker tegen harde wind in fietsen. Ook het met de wind mee fietsen wordt gemakkelijker

Kies de juiste maat fiets

Jongensfietsen worden in verschillende maten verkocht. Eén van de grotere maten voor kinderfietsen is de maat 24 inch. Deze maat is doorgaans geschikt voor jongens van 8 tot 12 jaar oud. Toch is de leeftijd van uw kind niet de belangrijkste maatstaf bij het bepalen van zijn maat.

Op het beste te bepalen welke maat Altec jongensfiets je zoon nodig heeft, kijk je naar de lengte van je zoon. Is hij rond de 130 centimeter lang? Dan is Altec jongensfiets 24 inch met versnellingen de juiste maat. Is hij rond de 122 centimeter lang, dan heeft hij nog een fiets van 22 inch nodig.

Zodra je zoon met beide voeten bij de grond kan, is de maat van de fiets goed. Is uw zoon rond de 145 centimeter lang? Dan is een fiets van 24 inch te klein voor hem. Koop in dit geval een jongensfiets van 26 inch.

Bekijk ook eens: