Sorteren op:

Altec jongensfiets 26 inch met versnellingen: Verzending = gratis

De meeste kinderen gaan iedere dag met de fiets naar de middelbare school. Fietst uw zoon Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
ook door weer en wind naar school? Dan is het erg belangrijk hem een kwalitatief hoogwaardige, veilige en stevige fiets mee te geven. Ook moet zijn fiets de juiste maat hebben. Is de fiets van uw zoon aan vervanging toe? Wacht dan niet te lang, maar bestel een nieuwe fiets voor hem. Denk hierbij aan de Altec jongensfiets 26 inch met versnellingen.

Een fiets met versnellingen is ideaal voor de dagelijkse rit naar school. De versnellingen helpen uw zoon niet alleen tegen de wind in te fietsen, maar maken het bovendien gemakkelijker om hellingen te beklimmen. De dagelijkse rit naar school wordt veel comfortabeler als uw zoon een Altec jongensfiets 26 inch met versnellingen heeft.

Wanneer is het tijd voor een nieuwe fiets?

In sommige gevallen is het meer dan duidelijk dat uw zoon een nieuwe fiets nodig heeft. In andere gevallen is het wat minder helder of het nu wel of niet tijd is om een nieuwe fiets te kopen. Wij helpen u graag om te bepalen of het al tijd is om de fiets van uw zoon te vervangen.

In de volgende gevallen heeft uw zoon in ieder geval een nieuwe fiets nodig:

  • De fiets van uw zoon is duidelijk te klein geworden. U kunt de fiets niet meer verstellen.
  • De fiets van uw zoon is ernstig beschadigd. U moet regelmatig naar de fietsenmaker met de fiets.
  • Uw zoon klaagt dat hij niet meer fijn kan fietsen. Hij klaagt bijvoorbeeld over spierpijn, rugpijn of andere klachten.

Ook als uw zoon moeite heeft leeftijdsgenoten bij te houden op de fiets, kan dit een teken zijn dat u zijn fiets moet vervangen. In dit geval kan de fiets namelijk te klein zijn.

> De 12 inch Popal Cooper: Korting tot wel 40%!

Een kindermaat of volwassenenmaat

De fietsmaat 26 inch is nog officieel een kindermaat. Deze maat fiets koopt u voor uw zoon als hij tussen de 135 en 145 centimeter groot is. De fietsmaat 28 inch, die direct na de maat 26 inch komt, is officieel een volwassenenmaat. U koopt een fiets in deze maat als uw zoon groter is dan 145 centimeter.

U kunt de kledingmaat van uw zoon ook gebruiken om zijn fietsmaat te bepalen. Valt de kledingmaat van uw zoon tussen de 140 en 156? Dan kunt u een Altec jongensfiets 26 inch met versnellingen voor hem kopen. Is zijn kledingmaat groter, dan is het tijd voor een echte volwassenenfiets.

> Vóór 13.00 besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Popal Cooper 14 inch!