Sorteren op:

Altec London 24 inch: tot 40% voordeel!

Vooral in de jonge jaren van uw kind kan het aanschaffen van rijwielen flink oplopen. Uw Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kind blijft immers groeien en de fiets groeit niet mee. Daarom is het een fijne wetenschap dat de Altec London 24 inch met veel voordeel te verkrijgen is. Zo is er bijvoorbeeld vaak een korting op de aanschafprijs. Daarbovenop kan dan ook nog eens een bundelkorting komen. Wanneer u bijvoorbeeld wat extra accessoires koopt, is dit het geval. Daardoor wordt het nog goedkoper.

Wat bovendien voordeel kan opleveren als u de fiets bestelt, is dat er geen verdere extra kosten bij komen kijken. Het is immers zo dat de verzendkosten en bezorgkosten niet worden gerekend. Hoewel er nog wat afmontage werkzaamheden moeten worden gedaan is er ook geen vorm van montagekosten die in rekening worden gebracht. Zo is de prijs op het bestelformulier dus ook de echte prijs. De fiets is daardoor voordelig te krijgen en kan net iets langer mee.

Omafietsen London 24 inch van Altec: stoer design

De Omafietsen London 24 inch van Altec zijn ideaal voor de ritjes naar school en naar de sportvereniging. Bovendien zijn ze mooi ontworpen. Dit is ook niet geheel onbelangrijk. U wilt uw kind natuurlijk wel met een goed gevoel de deur uit sturen. De fietsen zijn ontworpen aan de hand van de vormen van de klassieke fietsen. Dit geeft ze een erg stoere uitstraling. Dit komt bijvoorbeeld door:

  • De optie om een voorrek te nemen
  • De klapstandaard
  • Geen versnellingen
  • Geen handremmen maar een terugtraprem
  • De vormen en de kleuren van de fiets

Sommige mensen vinden het ontbreken van versnellingen en handremmen een nadeel, maar de meesten zijn hier snel aan gewend en vinden het comfort van het zadel belangrijker dan het ontbreken van de praktische opties. De fiets is bovendien vooral voor korte afstanden in de stad zeer geschikt.

> Bekijk ook de Altec London 26 inch: gratis verzending!

Zelfstandig langere afstanden fietsen

De tijd van zijwieltjes is natuurlijk allang voorbij, maar het fietsen van grotere afstanden is misschien niet direct iets wat uw zoon of dochter veel heeft gedaan. De Omafiets van Altec, model London, is een goede fiets om hier een begin mee te maken. De fiets is door het ontbreken van versnellingen en handremmen erg simpel. Dit zorgt dat er veel aandacht voor het verkeer en de omgeving kan zijn. Bij het fietsen is dit natuurlijk een belangrijke voorwaarde. Net als u, wil ook uw zoon of dochter natuurlijk genieten van wat er om hem of haar heen gebeurt. Met een goede fiets gaat dit net iets gemakkelijker dan op een fiets die niet fijn fietst.

> Niet de juiste maat gevonden? Bekijk dan eens de Altec London 28 inch fietsen!