Sorteren op:

Altec meisjesfietsen 14 inch: voor 13.00 bestellen = morgen al in huis

In ons assortiment 14 inch meisjesfietsen, is Altec een veelvoorkomend merk. De meisjesfietsen van Altec zien Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
er vrolijk uit, hebben een stevig stalen frame en soms zelfs een mandje voorop. Altec meisjesfietsen 14 inch zijn geschikt voor meisjes tussen de leeftijd van 3 tot 5 jaar oud. Met een 14 inch meisjesfiets worden vaak de eerste meters op de echte weg afgelegd, waardoor het extra belangrijk is dat de fiets in orde is. De meeste kinderfietsen in ons assortiment hebben terugtrapremmen, omdat dit voor kinderen vaak makkelijker te bedienen is dan handremmen. Bestelt u de fiets voor 13.00, dan doen we deze aan het einde van de middag nog op de post, waardoor u deze morgen al in huis heeft. Zo hoeft uw kind nooit lang op de nieuwe fiets te wachten.

14 inch meisjesfiets van Altec: een zeer complete fiets

Bij de 14 inch meisjesfiets van Altec is aan alles gedacht. De Altec fietsen hebben een uniek uiterlijk, maar zijn ook veilig. Bij meisjes zijn vooral de fietsen met een mandje voorop erg populair, omdat kinderen het leuk vinden hier spulletjes in te doen. Daarnaast is het ook heel praktisch als uw kind iets mee moet nemen. Bij deze meisjesfietsen krijgt u onder andere:

  • Een stevig frame van staal, soms met dubbele stang in het midden.
  • Velgen van aluminium, soms helemaal gesloten.
  • Een gesloten kettingkast, om te voorkomen dat er kledingstukken tussen de ketting vast kunnen komen te zitten.
  • Een terugtraprem.

Omdat het niet aan te raden is in de avond te fietsen met een kind welke pas net de grote weg op kan, zit er nog geen verlichting op deze fietsen. Sommige modellen komen wel met reflectoren, zo niet dan is het verstandig deze zelf te plaatsen, voor een nog betere zichtbaarheid op de weg. Door kinderen een opvallende jas aan te doen zorgt u er ook voor dat deze veel beter opvallen in het verkeer.

> Online uw jongensfiets 14 inch kopen: Vandaag besteld = verzending binnen 24 uur!

Fietsen is heel gezond voor kinderen

Door kinderen te leren fietsen, geeft u ze een handige manier om zich te transporteren, alsook een leuke manier om te bewegen. Kinderen bouwen zo een goede conditie op, en leren ook nog eens veel. Bij het leren fietsen komt namelijk een hoop kijken voor kinderen, zoals: het bewaren van hun evenwicht, het sturen, het trappen en het toepassen van de verkeersregels. Omdat dit in het begin wat overweldigend kan zijn voor kinderen, is het belangrijk om ze altijd te begeleiden tijdens het fietsen. Het leren gaat kinderen een stuk makkelijker af, door kinderen vooraf al spelenderwijs kennis te laten maken met de verkeersregels. Tijdens een wandeling door de stad, kunnen kinderen al een paar verkeersregels leren. Elk kind is anders, maak u daarom geen zorgen als uw kind niet zo snel los kan fietsen als een klasgenoot of als kinderen uit de buurt.

> Bezorging = gratis op het gehele assortiment: Bestel nu een meisjesfiets 14 inch!