Sorteren op:

Altec meisjesfietsen 16 inch: nu tot wel 40% korting

De meisjesfietsen 16 inch van Altec zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en de 6 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
jaar oud. Natuurlijk is elk kind anders, waardoor het wel belangrijk is om onze maattabel te bekijken. Hier staat precies in welke maat fiets bij welke lengte en kledingmaat hoort. Het is heel voordelig om een Altec meisjesfiets bij fietsenopfietsen.nl te bestellen, omdat wij altijd een korting op onze fietsen geven. Daar komt nog bij dat we de fiets ook nog eens gratis voor u verzenden. De Altec meisjesfietsen 16 inch hebben spaken en mooie opdrukken van prinsessen, wat erg in de smaak valt bij veel meiden. Daarnaast is de kettingkast dicht, zodat er ook niets tussen de ketting kan komen. Fietst uw kind al niet meer met zijwieltjes, dan kunt u deze er ook gewoon af laten.

16 inch meisjesfiets van Altec: een goede service

Naast lage prijzen, kunt u van fietsenopfietsen.nl ook een goede service verwachten. Wanneer u er niet uit komt welke maat fiets geschikt is voor uw kind, kunt u contact opnemen met de helpdesk voor ondersteuning. Het is altijd leuk om samen met uw kind de fiets uit te zoeken, zodat ze zelf ook een inbreng hebben in welke fiets ze mooi vinden. Dit maakt het leren fietsen voor kinderen vaak net wat leuker. Door bij ons een fiets te bestellen, heeft u in ieder geval deze voordelen:

  • Gratis bezorging door heel Nederland.
  • Snelle bezorging; bestellingen voor 13.00 zijn de volgende werkdag al in huis.
  • De mogelijkheid om pas achteraf de fiets te betalen.
  • Een simpel af te sluiten fietsverzekering

Wat ook uniek is aan deze 16 inch Altec meisjesfietsen, is dat de wielen gesloten zijn. Dit voorkomt dat er iets tussen de spaken van het wiel kan komen.

Goede voorbereiding van een fietstocht

Gaat u een wat langere fietstocht met uw kind maken, dan is een goede voorbereiding zeker nodig. Zeker wanneer kinderen nog niet goed kunnen fietsen, is het belangrijk een route te kiezen welke u kent. Zo weet u precies welke stukken moeilijk zijn, wat u kunt verwachten en hoe lang de route nog is. Ook kunt u zo een route uitzoeken met weinig verkeer en veel fietspaden, zodat het een stuk veiliger is om samen met uw kind te fietsen. Neem altijd wat voedsel en drinken mee voor onderweg. Een fietstocht is voor kinderen een stuk leuker als ze een doel hebben om naartoe te fietsen. Zo kunt u naar een speeltuin, ijssalon of pannenkoekenrestaurant fietsen om het een leuke dag te maken voor de kinderen. Om diefstal te voorkomen is het slim om een kettingslot mee te nemen waarmee u ook meteen de kinderfiets op slot kunt zetten. Heeft u een lang kettingslot, dan kunt u de fietsen ook nog aan een vast object vastmaken, om het dieven helemaal moeilijk te maken.

> Gratis verzending op het gehele assortiment: Bekijk nu onze loopfietsjes!