Sorteren op:
Altec transportfiets

Altec transportfiets: Kortingen tot wel 40%

Nederland is een fietsland. Grote kans dat ook jij geregeld op de fiets stapt. Is je Lees door

Van laag naar hoog sorteren

66 producten in totaal

Filteren

66 producten in totaal

Filteren
huidige fiets aan vervanging toe? Kijk dan snel naar een vervanger om niet de auto of het ov te moeten pakken. Om te voorkomen dat je nieuwe fiets binnen de kortste keren te maken krijgt met problemen, is het verstandig uit te kijken naar een solide fiets met positieve reviews. Kijk eens naar onze Altec transportfietsen. Velen gingen je voor. Bestel vandaag, dan geniet je van gratis verzending.

Kenmerken van Altec transportfietsen

Koop je een fiets, dan betekent dit dat je goedkoop uit bent. Jij betaalt geen brandstof of wegenbelasting en een rijbewijs halen is ook niet nodig. Toch zul je niet genoegen nemen met het eerste het beste model. Je zult je moeten oriënteren. En waarom niet binnen het merk Altec? Transportfietsen van Altec zijn solide en door hun specifieke kenmerken geschikt voor verschillende fietsers. Denk aan kenmerken als:

  • Tenminste 3 versnellingen
  • Dubbele pootstandaard
  • Een solide voordrager
  • Sterk stalen frame

Je kunt de Altec fietsen van het transportmodel met elkaar vergelijken op kleur om zo je favoriet te ontdekken.

Wat zijn transportfietsen?

Het meenemen van bagage, zware boodschappentassen of zelfs een loodzware schooltas vol boeken kan je op geen enkele fiets gemakkelijker meenemen dan op een transportfiets. Zo komen we meteen bij de essentie van een transportfiets. Een transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren.

Wij verkopen het meest voorkomende model Altec transportfiets: een fiets met een voorrek. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen. Kijk hiervoor eens naar onze collectie manden en kratten. Bestel je een transportfietsen van Altec, dan is het wel zo prettig wanneer je deze gestyled en wel thuis krijgt geleverd.

Altec transportfiets met levering binnen 24 uur

Het is eenvoudig om op basis van jouw voorkeur voor een kleur de ideale Altec transportfiets te selecteren en deze meteen te bestellen. Binnen een paar minuten is de bestelprocedure al afgerond.

Wij bieden een snelle bezorgservice voor bestellingen die gedaan zijn voor 15:00 uur op werkdagen met de garantie van levering binnen 24 uur. En prettig is? De verzending is van je nieuwe transportfiets van Altec is altijd gratis!

Naast Altec transportfietsen zijn de damesfietsen van Altec ook erg in trek. Bekijk hier de Popal transportfietsen.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.