• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Een vergelijkbaar alternatief voor een Batavus fiets

Batavus heeft zich als fietsmerk al ruimschoots bewezen. Het is daardoor echter ook zo dat de prijzen inmiddels flink hoog zijn.

Artikelen 1 tot 36 van 92 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 92 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Dat betekent dat het interessant is om naar alternatieven te speuren als fietsliefhebber. Goede fietsen die niet hoeven onder te doen voor Batavus bikes als het op kwaliteit aankomt zijn er voldoende te vinden. Waarbij vooral ook de prijs aantrekkelijk kan worden gevonden. Zo kan het maximale plezier worden beleefd van een goede fiets, maar dan voor een prijs die binnen het budget past. Alle reden om hier ruimschoots aandacht aan te besteden.

Door goed te zoeken kan een fiets vergelijkbaar met Batavus gevonden worden. Het is immers vooral belangrijk dat de kwaliteit hoog blijft, ondanks de lagere prijs. Juist om die reden is het goed om de alternatieven eens naast elkaar te leggen. Denk daarbij aan zaken die in ieder geval op orde moeten zijn met het oog op de manier van gebruik van de fiets. Dit speelt een belangrijke rol.

Batavus fiets alternatief van goede kwaliteit

Batavus bikes zijn natuurlijk een geliefde keuze onder fietsliefhebbers in Nederland. Wanneer het alternatief echter kwalitatief niet hoeft onder te doen voor wat het topmerk te bieden heeft, is het niet meer dan logisch dat hiervoor gekozen wordt. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor materiaal. Dit is een belangrijke factor wanneer het gaat om de kwaliteit van een fiets. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Stalen frame
 • Stevige handrem en terugtraprem
 • Goede, duidelijk zichtbare fietsverlichting voor en achter
 • Stevige bagagedragers
 • Sterke sloten zoals ringsloten

De keuze voor deze materialen maken het alternatief voor de Batavus fiets daadwerkelijk een geschikte optie voor allerlei soorten gebruik. Of het nu een fiets voor een dagelijks ritje naar het werk betreft, of juist een model dat gekozen wordt voor lange toertochten, maakt in dat opzicht geen verschil. Het is dan vooral belangrijk om een fiets zoals een Batavus die voor dat betreffende doel wordt gekozen. Het is daarom ook goed om te weten dat de fabrikanten van de alternatieve modellen minstens zoveel aandacht aan design en gebruiksgemak hebben besteed.

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Hoverboard van fietsenopfietsen!

Een fietsband plakken

Wanneer een band lek is, dan is de fiets tijdelijk onbruikbaar. Het is natuurlijk mogelijk om de fiets naar de fietsenmaker te brengen, maar dit kost onnodig veel tijd en geld. Een band zelf plakken hoeft immers niet lastig te zijn. Dit geldt zeker ook voor een alternatief model voor een Batavus fiets. Het is in ieder geval belangrijk om de juiste materialen te hebben. Het gaat dan om bandenlichters om de binnenband vrij te maken, lijm, plakkers en schuurpapier. Maak de band rondom het lek ietsjes ruw met het schuurpapier en plak met lijm de plakker over het gaatje. Vervolgens kan de band weer worden opgepompt en worden gebruikt alsof deze als nieuw is.

> Verzending = gratis: Bekijk nu het Batavus moederfiets alternatief!