• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Een betaalbaar alternatief voor een Batavus damesfiets

Een Batavus damesfiets is zonder twijfel van hoge kwaliteit. Voor die kwaliteit moet echter ook worden betaald.

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Dit betekent dat een Batavus fiets voor dames in veel gevallen best wel behoorlijk duur kan zijn. Om die reden is het goed om te weten dat er voor de damesfiets van Batavus ook goede alternatieve bestaan. Dit zijn fietsen die aan alle zelfde eisen voldoen, maar wel voor een veel beter betaalbare prijs worden aangeboden. Dit maakt het natuurlijk interessant om juist deze fietsen te bekijken als alternatief voor het dure model. Doe daarom altijd een vergelijkend onderzoek.

Het vergelijken van de opties hangt bijvoorbeeld af van de eisen die aan de fiets worden gesteld. Een Batavus damesfiets wordt vaak gekozen omdat deze geschikt is voor allerlei doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan gebruik in het gezinsleven, maar ook om bijvoorbeeld boodschappen mee te kunnen doen. Om die reden is het goed te begrijpen dat bijvoorbeeld de Batavus transportfiets voor dames zo populair is. Terwijl de alternatieven deze vergelijking gemakkelijk kunnen weerstaan.

Batavus damesfiets of juist een alternatief kiezen

Er zijn talloze redenen aan te wijzen om voor een alternatief voor de Batavus damesfiets te kiezen. Dit gaat niet alleen maar om de lagere prijs, maar ook om wat er voor dat bedrag in handen gekregen wordt. De meeste kenmerken van de alternatieve variant op de Batavus dames fiets zijn namelijk op zijn minst gelijkwaardig of zelfs beter dan het bekende merk zelf. Denk dan aan een aantal zaken zoals bijvoorbeeld:

 • Sterke bagagedragers voor dagelijks gebruik
 • Terugtraprem en handrem op de fiets
 • Reflectoren en verlichting van goede kwaliteit
 • Stevig slot
 • Sterke standaard om de fiets neer te zetten

Juist omdat deze belangrijke zaken de vergelijking met de Batavus damesfiets aankunnen is het eigenlijk niet lastig om een keuze te maken. Wel is het slim om tussen de vele varianten voor de Batavus fiets voor dames te kijken welk model voor welk doeleinde geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een stadsfiets enerzijds en een transportfiets anderzijds. Het is wel belangrijk om het juiste alternatief te vinden voor de fiets die eigenlijk door de bekende fabrikant werd aangeboden. Dit maakt dat er voor elk type fietser een goede fiets te vinden moet zijn.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk nu het alternatief op de Batavus fiets!

Zadelpijn voorkomen

Zadelpijn kan erg lastig zijn. Om goed op de alternatieve variant voor een Batavus damesfiets te kunnen rijden is het van belang om goede voorzorgsmaatregelen te nemen. Begin bij het controleren van de houding op de fiets. Moet het zadel of het stuur niet versteld worden? Kijk ook naar het zadel zelf. Is dit veel gebruikt en is er daardoor wat slijtage opgetreden? Denk er dan eens aan om een ander zadel aan te schaffen. Zeker wanneer de fiets verder in alle opzichten nog van topkwaliteit is, is het een goed idee om alleen het zadel te vervangen. Dit zorgt ervoor dat het maximale uit het budget gehaald kan worden.

> Het Batavus omafiets alternatief: Gratis verzending!