• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Een alternatief voor een Batavus moederfiets: Tot 40% korting!

Een Batavus moederfiets is een geliefd model onder velen vanwege de kwaliteit en het praktische gebruiksgemak. Het is echter lang niet de enige fiets die aan deze kwaliteiten kan voldoen.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Er zijn ook flinke wat alternatieven voor de Batavus mamafiets op de markt. Waarbij het ook nog eens een voordeel is dat deze varianten vaak een flink stuk aantrekkelijker geprijsd zijn. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is daardoor een flink stuk beter. Dit maakt het zeer aantrekkelijk om juist voor deze alternatieven te kiezen. Daarnaast zijn er nog enkele andere redenen aan te wijzen.

Net als de Batavus moederfiets zijn de alternatieven bijvoorbeeld geschikt voor alle mogelijke manieren van gebruik die in het gezinsleven voorkomen. Een mamafiets van Batavus is bijvoorbeeld geschikt gemaakt om kinderen mee te vervoeren. Het spreekt natuurlijk voor zich dat ook de alternatieven deze kwaliteiten herbergen. Daarnaast heeft een moeder natuurlijk ook andere wensen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de fiets om boodschappen te kunnen doen. Dit is ook erg belangrijk.

Alternatieve mamafiets van Batavus kwaliteit

Omdat een moederfiets van Batavus van goede kwaliteit is, is het aantrekkelijk om hiervoor te kiezen. Toch is het zo dat in het gezinsleven keuzes moeten worden gemaakt. Een Batavus moederfiets kan dan flink op het budget drukken. Terwijl er alle reden is om het alternatief serieus te nemen. Denk alleen al aan de kwaliteit die geboden wordt. De materialen die gebruikt worden zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te vergelijken. Denk aan zaken als:

 • Een handrem voor en terugtraprem achter
 • Stevige bagagedragers voor kinderzitjes
 • Verlichting en reflectoren rondom
 • Sloten van de hoogste kwaliteit

Dat al deze kenmerken op de fietsen die als alternatief voor een Batavus mamafiets gelden zijn terug te vinden maakt de keuze flink gemakkelijker. Wanneer er immers geen verschil te onderscheiden is buiten de prijs, dan is het immers al snel te begrijpen waarom voor de goedkopere variant gekozen wordt. Houd dit dus ook altijd in het hoofd wanneer een dergelijke keuze gemaakt moet worden. Is de Batavus moederfiets een must, of kan een andere fiets die hetzelfde te bieden heeft minstens zo goed dienstdoen? Het antwoord op die vraag is vaak niet lastig.

> Bekijk ook eens het alternatief op de Batavus fiets: Gratis verzending!

Een fietsstuur verstellen

Goed kunnen fietsen op een Batavus moederfiets of alternatieve varianten hangt niet alleen af van de kwaliteit van de fiets. Ook de instellingen moeten juist zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de hoogte van het zadel en het stuur. In het geval van het stuur kan het op verschillende manieren gedaan worden. Oude fietsen moeten worden versteld met behulp van een steeksleutel of inbussleutel, nieuwe modellen werken met een kliksysteem. Ga op de fiets zitten en bepaal de juiste hoogte waarbij de rug goed recht is en de houding optimaal is. Wanneer deze houding gevonden is, is het zaak om het stuur weer vast te klikken of schroeven met de gereedschappen.

> Het alternatief op de Batavus herenfiets: Profiteer van kortingen tot wel 40%!