Sorteren op:

Batman step: gratis verzending

Heerlijk steppen tot het einde van de straat en terug of misschien zelfs naar school. Dat Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
klinkt natuurlijk al fantastisch, maar wat als je op een echte Batman step rond racet? Een step van je favoriete superheld, daar wordt ieder kind blij van. Onze step van Batman brengt ieder kind razend snel van A naar B. En wat ook belangrijk is, je evenwicht wordt supergoed ontwikkeld door deze Batman step voor kinderen.

Misschien lijkt het steppen een beetje eng. Zeker wanneer het kind nog erg jong is, kan het best wennen zijn. Maar wat dacht je dan van onze 3-wiel Batman step? Deze Batman step heeft 2 wieltjes aan de achterkant, wat voor extra stabiliteit zorgt. Zo kan ieder kind wennen aan het steppen en dat terwijl de wielen vliegensvlug over de stoep rollen. Deze step voor kinderen ziet er superstoer uit met het echte Batman logo en Batman afbeeldingen.

In hoogte verstelbaar stuur

De Batman step is een ideale step voor ieder kind. Wil je een Batman step kopen voor je kind, schat dan goed in welk soort Batman step het beste bij je kind past. In ons assortiment hebben we verschillende steps van Batman. 3-wiel Batman steps en de standaard step met 2 wieltjes. Kinderen groeien als kool, dat feit kent iedere ouder wel. Goed nieuws: onze steps van Batman zijn hierop voorbereid. Het stuur is in hoogte verstelbaar, dat betekent dus jaren speelplezier met de allercoolste step.

Snelle bezorging en meer voordelen

Wil je een Batman step kopen, profiteer dan nu van al onze voordelen. De coole Batman step is natuurlijk al een voordeel op zich, wij maken de aankoop nog leuker!

  • Gratis bezorging
  • Vóór 14:00u besteld = volgende werkdag in huis
  • Scherpe prijzen
  • 1 jaar garantie