Sorteren op:

Beach cruiser 14 inch: Gratis bezorging in 24 uur

De populaire Beachcruiser fietsen bestaan al meerdere jaren. Zij worden gekenmerkt door een breed stuur en Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
een breed zadel. Ook zit je in een lagere stand dan op een normale fiets. Tevens beschikken de beachcruiser fietsen niet alleen over volwassenen fietsen maar ook over kinderfietsen. Andere kenmerken zijn de banden, de handvatten en de unieke uitstralingen die de fietsen hebben. De Beachcruiser fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan daarom voor een zeer lange tijd mee. Indien je opzoek bent naar een goede fiets met een leuke en unieke uitstraling, dan ben je bij Beachcruiser aan het juiste adres.

Kinderfietsen en volwassenenfietsen

Beachcruisers zijn er zowel voor kinderen als volwassenen. Wanneer je een Beachcruiser kinderfiets gaat aanschaffen is het belangrijk om goed te letten op de juiste maat. Hierbij wordt er ook wel gesproken over inch. Hoe meer inch een fiets heeft, hoe groter deze is. Over het algemeen zijn er diverse richtlijnen voor het uitzoeken van de juiste maat fiets. Zo is een Beachcruiser 14 inch geschikt voor kinderen tussen de 3 en 4 jaar. Voor een 14 inch Beachcruiser wordt ook wel de kledingmaat 98 tot 110 cm aangehouden. Voor een grotere inchmaat is het advies om te kijken bij de 16 inch beach cruisers. De volgende kleuren zijn verkrijgbaar:

  • Creme
  • Mat zwart
  • Wit

Bekijk het aanbod aan 14 inch beachcruisers. Er zit vast en zeker iets voor je tussen!

> Koop online zijwieltjes kinderfiets: Korting oplopend tot 40%!

Wat is de juiste maat

Indien jouw kind tussen de 3 en 4 jaar is, dan is een cruiser 14 inch de juiste maat. Het kan zijn dat kinderen van deze leeftijd iets groter zijn dan leeftijdsgenoten. Over het algemeen is een 14 inch cruiser echter geschikt voor kinderen van de genoemde leeftijd. Bij twijfel bekijk het gehele aanbod van onze online fietsenwinkel.

> Bekijk ook eens de popal cooper 14 inch of de Popal Little Miss 14 inch: Gratis bezorging op het gehele assortiment!