Beachcruiser 16 inch: Gratis bezorgd in 24 uur!

Ben je opzoek naar een nieuwe beach cruiser 16 inch voor je zoon en/of dochter? Dan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

69 producten in totaal

Filteren

69 producten in totaal

Filteren
heb je keuze uit een breed assortiment aan diverse beachcruisers. Omdat het assortiment zo groot is, kan het soms erg lastig zijn om de juiste fiets er tussen uit te kiezen. Je wilt uiteraard een fiets van hoge kwaliteit. De volgende kleuren zijn verkrijgbaar:

  • Mat zwart
  • Roze
  • Wit
  • Paars
  • Zwart

Iedereen geeft zijn voorkeur voor een andere fiets. Dit heeft voor een groot deel te maken met de uitstraling van een fiets. In het aanbod aan fietsen is er keuze uit enorm veel verschillende modellen en merken. Welk merk of model men kiest hangt dan ook compleet af van de persoonlijke voorkeur.

> Ook leuk om te bekijken: Kinderfietsje met zijwieltjes!

Fietsmerken: de beachcruiser & de juiste maat

Er zijn diverse merken verkrijgbaar op het gebied van kinderfietsen. Een bekend merk is Beachcruiser. Zij beschikken over een breed aanbod aan diverse soorten kinderfietsen. Hierbij kun je denken aan verschillende modellen en kleuren maar uiteraard ook aan verschillende maten. Ieder model is vaak wel verkrijgbaar in verschillende maten. Om de juiste grootte van de fiets vast te stellen wordt er gekeken naar de leeftijd van het kind en de kledingmaat van het kind. Is het kind tussen de 4 en 6 jaar oud? Dan is het over het algemeen gezien een Beachcruiser 16 inch geschikt. Hierbij moet echter wel rekening worden gehouden met de kledingmaat van het kind. Het kan natuurlijk voorkomen dat het kind groter is dan de leeftijdsgenoten en dat een cruiser 16 inch te klein is. Er kan dan uiteraard gekozen worden voor een andere maat. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan het gehele aanbod van goedkoopste fietsen, waaronder de populaire Popal Little Miss 14 inch!

Heeft het kind een kledingmaat van  maximaal 105 cm? Dan is een 16 inch cruiser de juiste maat. Zoek je een grotere maat? Bekijk dan de 18 inch beach cruisers.

> Bekijk ook eens de Popal 16 inch fietsen: Oplopende kortingen tot wel 40%!