Sorteren op:

Blauwe herenfietsen zonder versnelling: tot 40% korting!

In Nederland is het bijna een vereiste dat je over een goede fiets beschikt. Het is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een populair vervoermiddel en dat komt mede door het vlakke landschap. Ook is de infrastructuur in ons land er speciaal op gericht om fietsers op een veilige manier deel te laten nemen aan het verkeer. Er zijn ontzettend veel mooie fietspaden en je hoeft op veel plaatsen in Nederland niet meer de weg op waar auto’s rijden. Met een goede fiets en een beetje conditie kun je overal komen. Fietsen is goed voor de gezondheid en het heeft bovendien een positief effect op het milieu. Met deze mooie herenfietsen in het blauw is fietsen een fluitje van een cent.

Herenfiets in het blauw zonder versnellingen

Het landschap in Nederland is erg vlak door het ontbreken van bergen en slechts een handje vol heuvels. Daarom is het niet nodig om een fiets voor dagelijks gebruik te hebben die beschikt over versnellingen. Sterker nog, het is alleen maar vervelend om versnellingen op je fiets te hebben. Je hebt kans dat ze kapot gaan en aangezien je ze eigenlijk niet nodig heeft leidt dat alleen maar tot problemen. Het grote probleem is dat in veel gevallen alleen de zwaarste versnelling nog werkt. Daardoor is het erg zwaar trappen en het repareren kost geld. Daarom beschikken deze blauwe herenfietsen niet over versnellingen. Hierdoor zijn de fietsen erg solide en duurzaam. Onderdelen en functionaliteiten die je niet gebruikt zitten immers alleen maar in de weg.

> Vandaag besteld = verzending in 24 uur: De Popal Cooper 14 inch!

Met een paar simpele stappen verleng je de levensduur van je fiets

Met een degelijke fiets zonder al te veel toeters en bellen, zoals deze blauwe herenfietsen, kun je jaren vooruit. Dat is zeker het geval als je de fiets af en toe nakijkt en onderhoudt. Daarnaast kun je op een verantwoorde en veilige manier de weg op als je er zeker van bent dat je fiets in een uitstekende staat verkeerd. Speciaal daarom zijn hier de belangrijkste tips voor het onderhoud van je fiets op een rijtje gezet. Hiermee kun jij je leven lang doen met je herenfiets in een blauwe kleur.

  • Controleer de luchtdruk en het profiel van je banden om een lekke band te voorkomen en om goede grip op de weg te garanderen.
  • Voorkom diefstal, schade door weersomstandigheden en vandalisme door je fiets zoveel mogelijk binnen te zetten.
  • Zorg ervoor dat je voor- en achterlicht goed werken
  • Kijk je ketting na en smeer deze zo nodig in met vet

> Duwfietsje online kopen: Verzending = gratis!