Sorteren op:

Blauwe jongensfiets 10 inch bestellen: altijd met gratis verzending

De meeste kinderen krijgen hun eerste fiets als ze 2 of 3 jaar oud zijn. Wilt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
u uw zoon ook verrassen met zijn allereerste fiets? Dan zit u goed op deze pagina. Op deze pagina vindt u namelijk ons grote assortiment blauwe jongensfietsen in de maat 10 inch. Dit is de kleinste fietsmaat die wij verkopen.

Bekijk de fietsen op deze pagina en u vindt vanzelf de perfecte fiets voor uw zoon. Deze fiets kunt u direct bestellen in onze online shop. Goed om te weten: wij nemen uw verzendkosten altijd voor onze rekening. Dit betekent dat u altijd profiteert van een gratis levering, welke fiets u ook bestelt.

De juiste fietsmaat voor uw zoon achterhalen

10 inch is de kleinste fietsmaat die wij verkopen. Voor u een blauwe jongensfiets 10 inch bestelt, is het goed om te weten of uw zoon echt deze maat fiets nodig heeft.

De beste manier om de juiste fietsmaat voor uw zoon te achterhalen, is door hem op te meten. Is uw zoon tussen de 85 en 100 centimeter lang? Dan is de fietsmaat 10 inch perfect voor hem. Heeft u geen meetlint bij de hand? Dan kunt u de fietsmaat van uw zoon ook bepalen door de maten in zijn kleding te checken. Valt de kledingmaat van uw zoon tussen maat 85 en 100, dan kunt u er zeker van zijn dat zijn fietsmaat 10 inch is.

Is uw zoon rond de 95 centimeter groot? Dan kunt u beter een blauwe jongensfiets van 12 inch voor hem bestellen. In dit geval is een blauwe jongensfiets 10 inch wat aan de kleine kant. Hetzelfde geldt voor jongens met kledingmaat 90, 95, 100 of 105.

> Bestel een loopfiets 2 in 1 en profiteer van korting tot wel 40%!

Een blauwe jongensfiets 10 inch bestellen

Wilt u uw zoon verrassen met zijn allereerste fiets? Vergelijk dan de fietsen op deze pagina met elkaar en kies de fiets die het beste bij uw zoon past. Controleer of deze fiets aan uw eisen voldoet en bestel de fiets eenvoudig en snel online. Wij zorgen ervoor dat u de nieuwe fiets van uw zoon zo snel mogelijk in huis heeft.

Tips voor het kopen van een blauwe jongensfiets 10 inch:

  • Controleer wat voor rem de fiets heeft.
  • Check of de prijs van de fiets binnen uw budget valt.
  • Controleer de maat van de fiets. Weet u zeker dat uw zoon een kinderfiets met de maat 10 inch nodig heeft?

Heeft u hulp nodig met het vinden van de perfecte fiets? Neem dan contact met ons op.

> Profiteer van gratis verzending: Bestel nu een houten loopfiets 1 jaar!