Sorteren op:

Blauwe jongensfiets 24 inch in assortiment met veel keuze

Als u een blauwe jongensfiets 24 inch zoekt, dan hebt u in ieder geval bij Fietsenopfietsen.nl Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ook de mogelijkheid om rekening te houden met andere wensen dan alleen de kleur. Bijvoorbeeld met de uitvoering van de fiets, want wij kunnen u een breed assortiment bieden, zodat er veel keuze is. De jongensfietsen in het blauw die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar onderscheiden zich in transportfietsen, mountainbikes in verschillende modellen en in sportief uitgevoerde jongensfietsen. U kunt de foto’s bekijken voor een eerste indruk en daarna de specificaties doornemen, zodat u een compleet beeld kunt krijgen.

Jongensfiets blauw 24 inch bestellen met 24uurslevering zonder verzendkosten

Als u een blauwe jongensfiets 12 inch hebt gevonden die aansluit bij de wensen, dan kunt u deze bestellen met 24uurslevering indien de bestelling voor 12.00 uur is geplaatst. Voor latere bestellingen van de jongensfiets blauw 12 inch geldt dat de bezorging een dag opschuift. Voor geen enkele verzending van een fiets worden verzendkosten in rekening gebracht, want Fietsenopfietsen.nl verzendt namelijk gratis. Dat is voordelig voor u en een klantgericht gebaar van ons. Zo profiteert u ook van de verschillende mogelijkheden die wij u bieden ten aanzien van het betalen. Dat kan namelijk online op meerdere manieren bij het bestellen, maar ook pas achteraf. U kunt tijdens het bestelproces namelijk gewoon kiezen welke betaaloptie u het beste uitkomt en of u eventueel pas wilt betalen na ontvangst van de fiets.

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.